Wednesday, December 15, 2010

Eh Malam Ni Lawan Bola Kan???


setahu aku malam ni ada perlawanan bola sepak antara team Malaysia ngan Vietnam kan???
sebagai seorang rakyat Malaysia yang proud to be Malaysian, surelah aku sokong negara sendiri kan...
takkan nak sokong vietnam plak...kang tak pasal aku kena buang negara...hahaha...

dulu, masa zaman kegemilangan bola sepak Malaysia, aku mang layan tul ngan bola sepak...
sebab apa jangan ditanya...kalu aku fikir balik, cam buduh alang pun ada...
siyes tak pasti camner aku leh minat ngan bola sepak...arghh...tiada jawapan disitu...
tapi bila aku teringat balik, aku syak maybe aku minat kat pemain time tu kut...
mungkinlah kut...korang tau saper pemain pujaan aku time tu???
demmmm demmmm... malu2 kucing plak nak ngaku...aku tau, kalu aku ngaku sure korang gelak...
so, aku takmo la pendam lagi aku ngaku sini lah...
aku dulu minat kat K.Sanbagamaran...pemain selangor tu...hahaha...
siap simpan segala gambar muka dia tau... :p
kata peminat setia kan...
jangan ditanya sebab per aku minat, susah aku nak jawab....:p

dah takmo meleret2 citer sal sanbagamaran tu...aku takut, korang tak terlarat nak baca memalam ni...
so kita citer sal game malam ni...eh, aku mang tak layan dah...sebab aku dok berblog...
kita nantikan jelah keputusan malam ni...hopefully jangan dibelasah teruk sudah...
malu aku...eh malu tuan rumah kan...hahaha....

so kepada sesapa yang kat bukit jalil tu, selamat menonton..sila jadi penonton yang beretika...jangan wat sampah kat stadium ye....daaaa...

notadijariku: award dari mata hati aku peram dulu...thanks for giving me...rasa cam tak layak jek...hahaha....

4 comments

Wednesday, December 15, 2010 8:49:00 PM

bola?... emmm tak ikut la... :(

Wednesday, December 15, 2010 8:50:00 PM

sekarang temankan kawan ot kat tempat keje dia. x leh la nak tgk.huhuu....

Wednesday, December 15, 2010 10:43:00 PM

yeaaa..msia menang

Thursday, December 16, 2010 11:57:00 AM

2 kali aku bangun tambah nasik, 2 kali juga gol.. lepas ni harus bangun banyak kali.. kasi gol lebih banyak

Post a Comment