Thursday, December 16, 2010

Entry Tanpa Gambar Tak Kewl Ek???


hurmm...aku bajet, sejak dua menjak ni, banyak entry aku takde gambar...
bukan apa, aku malas nak mengambil gambar...g pun kamera aku bukan taraf kamera ada idung bagai...
ada pun cam lumix ngan canon jek...tapi tak per...itu pun aku bersyukur...
aku bukan poyographer yang mampu buh gambar best²...berkualiti...cung...bombastik tiap kali nak up entry...kekadang ada pun hanya gambar yang disnap dari enpun cap ayam jek...
gambar cikai sekadar hiasan untuk nampak entry lebih kewl...

pastu, jeles sebenarnya bila p blog² mereka yang attach gambar...perghh...cantik, berkualiti...
ye ar, pakai kamera ada hidung...edit sana sini, sure cung melecung...huhuhu...
aku bukan per, kekadang malas dah buh gambar bebanyak...riso kalu tetiba dapat surat layang dari pihak berkenaan mengatakan yang space tuk buh gambar overlimit...
walaupun aku tau ada cara penyelesaiannya...arghhh...tak bleh blah gini...

so nak tanya korang...entry tanpa gambar cam gini tak kewl ek???
tak beh??? tak sedap??? ke tak kualiti???
erkk...pepun yang korang kata, yang aku tahu, aku takde gambar nak attach kat entry ni...
huhuhu...

so selamat beramal malam jumaat ni....

notadijariku: TARA dah abis...so malam jumaat ni layan Ghost Adventures la...tapi MENAKUTKAN...

14 comments

Thursday, December 16, 2010 1:24:00 PM

bg sy ok je ada gmbr ke xde..asalkan isi citer tu smpi kt pembaca...entry sy byk je yg xde gmbr(mcmla ada org baca blog sy hehe)...

Thursday, December 16, 2010 1:44:00 PM

hahahaha ala gmbr kamera henpon pon kalo jelas cntik apa salahnya..ni ceq punya henpon arghh gmbr sgt buruk ok..henpon je nmpk cm bgus tp kualiti gmbr sgt blurry bila gegar..kekekeke

Thursday, December 16, 2010 1:44:00 PM

Entri ada gambar lebih memeriahkan pembacaan..entri takde gambar takla tak best..ok jugak asalkan content meletop gitu..

hee

Thursday, December 16, 2010 1:47:00 PM

@mrs_zura
eh ada...akak la orang nye...hehehe...

@MrS.F!zA
aler, sekali kala, nak gak guna kamera ada idung cam orang tuuu...terbaekkkk...jelessss

@butterflyana
yeye...saya akui itu...hehehe...

Thursday, December 16, 2010 1:47:00 PM

kewl jerr...hehe...tp eina mmg suka tempek gambo, sbb stori psl dak ayep je, balik2 snap2 je kijenye..tu yg tempek..hehe,,,

Thursday, December 16, 2010 1:52:00 PM

lg suka n3 begamba...nk tarik perhatian ehehh..iye la tuu...ye dah la tk pndai nak karang ayat bunga2...harus la begituu...hukk

Thursday, December 16, 2010 1:52:00 PM

iedaa baca bukan nak tgk gambo, heheheh! lantak p ngan depa yg byk gambo cun2 tu tapi memang jeles gak, hehheheheh! :)

Thursday, December 16, 2010 2:05:00 PM

huhuhaha saya punye entry pun banyak tak bergambo..kekadang je ade...tak tau le ada org baca ke dak hehe

Thursday, December 16, 2010 2:11:00 PM

ala kamera akak pun takde idung...

Thursday, December 16, 2010 2:42:00 PM

ada gmbr lg best sesuatu entry tu...ehhehe..tk kira la amik dr hp cap ayam ke,camera kecik je..asalkn ada gmbr tetap best

Thursday, December 16, 2010 3:25:00 PM

itu semua terpulang pd penulisan dan gaya berblog umah masing2 kan izan.. ena tgk keadaan.. kalo rasa nak buh.. memg buh je la.. tapi kalo malas tu.. huhu..

Thursday, December 16, 2010 3:49:00 PM

slalu gak risau yg akan overlimit...
sabo je la ....

tp ok ..jugak wlupun rasa cam baca karangan/cerpen

Thursday, December 16, 2010 4:25:00 PM

CM, ada gambar ker, x gambar ker, yg penting n3 up selalu. ok jer rasanya. bagi sy la.

Thursday, December 16, 2010 8:29:00 PM

emmm gini aku nak komen
aku jarang ada entry tanpa gambar..
tapi...
tak bermakna entry xde gamabr orang xmau baca
mcm contoh entry aku paling top setakat ni pasal isu tudung ritu ko ingat tak?walaupon panjang aku bebel xde gambar
komen berapi2 masuk ngeh2x...

tapi kalau nk buh gamba agak2 la gak kan...jgn ler seme gambo lam memory card tu nk masuk agagaggaga...

Post a Comment