Thursday, December 30, 2010

Esok Cuti...Apa Nak Buat Ek???


esok cuti...

kalu cuti nak buat apa???

kalu aku p keje bleh dak???nak claim cuti esok tu hari lain...

ke tak bleh???

dok rumah pun tak tau nak buat apa...

arghh...kan best kalu cuti sok leh dipostpone..sure aku tambah cuti tuk raya cina...weeee.....

dah esok cuti, blog, fb seme pun mandom gak ar...adehhh bosan la...

tapi kalu dapat mandi manda cam gini beh jugak kan...

notadijariku: arghh...momentum berblog aku lari...ngantuk + bosan bersatu menjadi satu la...tolonggg....

8 comments

Thursday, December 30, 2010 1:40:00 PM

masak best best pastu pi piknik

Thursday, December 30, 2010 1:48:00 PM

g la tengOk wayang lagi huhu lalalalaa
manfaat kan la cuti free ni hahaha

Thursday, December 30, 2010 1:49:00 PM

dapat cuti tetiba..best kan2..rase nak g kat en.fika..tp mak buyung nih x larat nak dok dalam bas lama2 ke genting..hik2..

Thursday, December 30, 2010 2:23:00 PM

dah lama tak terjun kolam asek fahim ngan abah je ..ceh ...
mama kena dok atas ..abah jeles..

Thursday, December 30, 2010 2:30:00 PM

tula..best gak dpt gi mndi manda kan..ingt nak gak la usulkan kat en suami..hehehehe..

Thursday, December 30, 2010 2:46:00 PM

esok balik kg lg..minggu lepas dah balik..minggu ni balik lg..
lgpun mmg dah plan nak balik..

Thursday, December 30, 2010 2:53:00 PM

hmm..kalau btl2 free gi jela kak izan berendam kt theme park tu...sy nie x tau la mcm mana sbb hubby sy kt 50% dia kena keje huhu

Thursday, December 30, 2010 3:16:00 PM

x aci betol!!! huhuhu. mintak2 la ahad nie cuti.nak balik kg jap g nie.leh lama skit dok kg.hehehe

Post a Comment