Tuesday, December 28, 2010

Fakta Yang Anda Tak Tau Pasal Blog Ini


1. Post yang paling popular di blog ini adalah seperti dibawah...

*keywords search kat google images, ikan keli gergasi...sure jumpa url blog ni...tu jadi popular post tu...

2. Mula berblog pada July 2008..pes entry  pada 22 Julai 2008..memula create dulu aku privatekan blog ni...motip private??? aku segan, nengok sana sini ada blog private aku pun ikut jugak la...hahaha...masa tu lum kenal manja  lagi ngan abe nuff...

3. Selain aku (ciK mOt) sebagai penulis atau tuan tanah kedaung blog ini..ada 2 orang lagi yang dijemput menjadi penulis bersama...tapi takat ni seme aku yang taip...derang kekadang jek...hahaha...

4. Harta karun paling banyak yang terdapat di blog ini adalah pada tahun 2010...tak caya nengok gambar di bawah...satu peningkatan yang mendadak bukan??? setakat hari ini, sebayak 905 entry telah dihasilkan...fuhhh....

5.  ada lebih kurang 5 draft entry yang belum dipublish...biasanya aku akan wat auto published pada hari bekerja...kecoli entry yang terbaik terus dari ladang...

6. (Klik tuk pembesaran gambar) ada 2 blog didaftakan di nuffnang...dan aku mula mendaftarkan blog ni dengan nuffnang pada 3 Februari 2009...agak terlambat jugak kan...mana taknya masa memula berblog ritu, masih tak paham apa konsep nuffnang ni...hahahaa...kurang ilmu maaa....

7. Cashout yang pertama telah berlaku pada 29 Jun 2010 dan berjumlah RM213.94..jadilah dari takde...bukan blog fofular pung...gi pun saper nak kasi duit free kan...hehehe... 

dah..tu jek fakta nye...lelain korang dah tau kan...:p

notadijariku: takde keje di petang hari ini...lalala...

15 comments

Tuesday, December 28, 2010 2:36:00 PM

wahhh...bagusnya buat fakta psl blog sdiri...gud2..hehe...

Tuesday, December 28, 2010 2:37:00 PM

@zura@iwan
tetiba takde keje...tu yang terbuat fakta tu...hahaha

Tuesday, December 28, 2010 2:46:00 PM

good info..hehehe...

Tuesday, December 28, 2010 2:57:00 PM

autanyer ngak ada k???
hehehheehehe

dh lama mceburkan diri ye...

samala..kalo entri fresh... terus publish

Tuesday, December 28, 2010 2:59:00 PM

hehe,pasni ade kuiz psl fakta ni ke ape?hahaha

Tuesday, December 28, 2010 3:22:00 PM

kena hafal nih..masuk final exam nnt...:-p

Tuesday, December 28, 2010 3:29:00 PM

hehe..

ena pun suka wat draf dulu.. pastu pilih nak publish yg mana dulu.. kecuali datang mood nak wat netry terus je.. heheh..

banyak gak tu..

Tuesday, December 28, 2010 3:53:00 PM

nnt buat fakta utk blog akak...
pastu kite gi makan mcD ;p

Tuesday, December 28, 2010 4:48:00 PM

tak penah pun n3 cecah ratusan, puluhan pun merangka semacam je...heheh

Tuesday, December 28, 2010 4:49:00 PM

agak kagum dgn fakta "harta karun"

Tuesday, December 28, 2010 5:02:00 PM

cik mot..dua ratus lebih kira banyak la tuh..ryna nih 50 pun belum..hikhik..

Tuesday, December 28, 2010 5:02:00 PM

entry yg bess... salah satu cara nak promo blog ni. bagus2 ehhe

Tuesday, December 28, 2010 6:01:00 PM

idea yang segar...

;-)p

Tuesday, December 28, 2010 8:30:00 PM

wah menarik entry ni...dah mcm segmen majalah mustika hahahahha

Tuesday, December 28, 2010 9:57:00 PM

dah kira banyak tu 2 ratus lebih.. 1st cashout saya cuma 50 jer

Post a Comment