Thursday, December 2, 2010

Gambar Saper Ni...Sila Mengaku Sekarang!!!


lalalala....

Gambar 1

Gambar 2 (kredit kat tuan punya gambar...eh dia ke tuan punya???siap da watermark lagi...aku amik dari fb jugak ni tau...)

Gambar dah terangkan segala...
so sila mengaku sekarang...aku takmo komen lebih²...sekadar mencuci mata bersama...

hurmm...what say you???!!!

notadijariku: tuan punya gambar...jangan saman saya...saya jumpa gambar ni sedang berleluasa di fb sana...saya hanya berkongsi...sob sob...

24 comments

Thursday, December 02, 2010 1:40:00 PM

astaga...
dah ler pakai tudung
hahahha bengong nye
sure dia xpasan kot kan
hahahahahhahahah

Thursday, December 02, 2010 1:53:00 PM

ni apa kes plak ni... legging kaler itam banyak jual rasanya... tapi nape kaler tu yg dipilihnya.. pastu pakai ngan baju kemain singkat.. haahahhaaha.. kalau dia baca blog ko ni.. mesti dia suh ko remove gambo dia.hahahahahhha

Thursday, December 02, 2010 1:57:00 PM

opocottttt...

Thursday, December 02, 2010 1:57:00 PM

adeh!!! dia perasan tak orang snap gambar ni??? len kali.. kena pastikan betul2 selamat sebelum g tempat awam yang macam ni..

Thursday, December 02, 2010 2:04:00 PM

saje nak cari publisiti kot!.. adeissss!!

Thursday, December 02, 2010 2:05:00 PM

sah2 pakai legging kan..mcm2 hal skg nih..aritu g kenduri tak pakai inner nmpk bra..kui..kui

Thursday, December 02, 2010 2:05:00 PM

saje le tuh kunun nampak cam pakai bikini brief ... ceh ... tak bertamadun nye budak ...

Thursday, December 02, 2010 2:08:00 PM

mak aihhh...tak tau le nak ketawa ke nak terperanjat..haha

Thursday, December 02, 2010 2:10:00 PM

fengsan jap..kojol..hahahahha..giler..umpama pakai bikini...

Thursday, December 02, 2010 2:14:00 PM

tu dari belakang.. kalo dari depan... awat la kurang cerdik minah nihhhh..

Thursday, December 02, 2010 2:17:00 PM

mmg tu fesyen die la..kan ada baju pattern gamba badan la..
ni mungkin suar then ada gmba panties tu..
ntah la..besangka baik sudah..tp kan..comel ape mcm tu..hahah

Thursday, December 02, 2010 2:34:00 PM

nampak cam suar warna cokelat tapi jarang, malu betoi kan!!

Thursday, December 02, 2010 2:35:00 PM

hahaha... sian... satu malaya ngutuk... tak pasal-pasal sume org dapat saham... saham mengutuk ;p

Thursday, December 02, 2010 2:40:00 PM

sgt bahaya reveal others picca photo nih!!

Thursday, December 02, 2010 2:44:00 PM

ishh..ishh..dorang ni tk pasan ke ape..
bdh la... agak2 la kan if nk seksi sgt cm gitu..bukak je la tudung tu...

Thursday, December 02, 2010 2:54:00 PM

baik pakai bikini jek
hahhaaa
adoi laaaa

*sumpah bukan aku tau :p

Thursday, December 02, 2010 2:59:00 PM

opssss.. keghairahannn... haha! kalau dari depan macammana lah ye..?

Thursday, December 02, 2010 3:00:00 PM

gaya body bukan aku...

body aku cun skit...ahaha

Thursday, December 02, 2010 3:14:00 PM

hehehe...

sbr je la..

Thursday, December 02, 2010 3:22:00 PM

hahaha hilang ngantukkk...

Thursday, December 02, 2010 4:57:00 PM

islamic fashion.. dahsyat gaya berpakaian orang zaman kini. bertudung diatas, terbuka di tengah dan dibawah.

ni yg membuatkan ku terpejam mata bila lihat gaya berpakaian mcm ni... pejam pejam mata tu..huhu

Thursday, December 02, 2010 8:49:00 PM

hah...yg ni baru terangsang!

Friday, December 03, 2010 7:43:00 AM

owhhhh... hmmmm fesyen? owhh fesyen...
ok... kena cek blk garis panduan berpakaian nih...

Friday, December 03, 2010 7:56:00 AM

tdung itu 1 kewajipan..jd dia pakai la..ekeke.. xdpt dedah atas dedah tmpt lain.. hahahahahahaha

Post a Comment