Monday, December 13, 2010

Hampir Berkecai Impian Aku Hanya KeranaMU Nuffnang...UPDATED!!!


hurmm...pepagi ni cek amaun nuff macam biasa...rutin harian bila mana aku online...
kena ar nengok baper amaun yang terkumpul...
agar tercapai impian aku ni...hehehe...
tapi kan, agak terkejut tau...
bilamana nengok amaun yang tinggal hanya...RM3.75..
arghhh...naper jadi gini...nuff tengah pening ke sekarang???
sib baik aku tak lemah jantung...

nengok...aku tak tipu kan...RM3.75 tuu...bila masa aku cash out tah...

sebabnya setahu aku amaun sebenar takat ni RM161.32 tuu...
sebab ada lagi 2 BE tengah running...kalu di add dengan BE yang tengah running tu amaun adalah dalam RM200++..takdelah beribu kan...tapi kata orang, sikit² lelama berbukit... 

arghh...korang pun ada jadi cam aku tak???

dan tadi try bukak balik...sib baik nuff dah terangkan segala...hati dah mula tenteram ni...

notadijariku: saje wat mak cemas...cehhh

16 comments

Monday, December 13, 2010 8:19:00 AM

ooo...padan la xleh bukak pg nih...cam ada xkene jek..huhu
MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

Monday, December 13, 2010 8:38:00 AM

nasib baik ye...byk hlg tu dari RM200++ ke RM 3.75 sen...

Monday, December 13, 2010 9:20:00 AM

nuff ada problem ker erk..BE idah pun ilang tah mana dah..walaupun jumlahnyer ciput tp ttp hargai..

Monday, December 13, 2010 9:36:00 AM

ala..siannya...nuff buat lawak je tu.jap lagi ok la tu...

Monday, December 13, 2010 9:38:00 AM

izan, akak pun mengalami masalah yang sama.. bila akak ajukan benda ini pada nuff, depa tak faham soalan akak.. depa bg jawapan lain. depa kata akak cash out awal bulan.. padahal akak tak cashout langsung duit tu.. sedih gak. sebab duit yang di cash out tanpa izin tu "hang" cam tu ajer. huhuhu sedih gak

akakk ingat nak buat gak entry tu... tp akak simpan dalam draf jer.. sebab tak tau la nak citer macamana.. takut orang tak faham. sekali kau pun kena macam akak ni

Monday, December 13, 2010 9:44:00 AM

kene curi kot cm.sabor ex. saya punyer x gerak2 pun nuff.hahaha. iklan cam x masuk jer. be lagi la tak ada. btw, be tu menatang aper ex? ngeh..ngeh..ngeh

Monday, December 13, 2010 9:52:00 AM

@eT
tulah, lambat jek loading kan..

@Sricahaya
huwaa...memang banyak bagi blog picisan macam saya...

@cik dah ganu kiter
agaknya ada problem la kut...
sedapkan hati sendiri...

@eLYies
jangan buat lawak betul2 sudah...mak takut niii...

@kak mimi
eh akak punya bila jadi gini???

@Safari09
BE tu buffered earning...iklan terumpuk...

Monday, December 13, 2010 9:57:00 AM

lorr..camne leh jd cam tu kak? try hantar tiket kat depa. ieda punya pulak, takleh bukak, katanya tgh mentenen skang ni...sob..sob...

Monday, December 13, 2010 9:57:00 AM

sabo je la izan...mmg nuffnang tgh pening skrg...ahh majuk dgn nuff skrg ni...!

Monday, December 13, 2010 10:05:00 AM

maasalah besar nih..

Monday, December 13, 2010 10:18:00 AM

mot mmg aku dpt email dr nuff dia kabo ade prob sket
tp bleh settle
kalo ko gusar, ko email la depa
banyak tu hilang

Monday, December 13, 2010 10:22:00 AM

ish... banyak tu ilang...
nak cek nuff sendiri jugak...

Monday, December 13, 2010 11:28:00 AM

nuffnang tgh upgrade

Monday, December 13, 2010 12:49:00 PM

huhu system ngah down.. skang macam da up balik dah

Monday, December 13, 2010 2:20:00 PM

hu hu hu...semua blogger terkejut pasal nuff kan arinie...termasuk sy jugak...

Monday, December 13, 2010 3:37:00 PM

pagi tadi jer tak ok... baru ct check, dah ok dah..

Post a Comment