Monday, December 27, 2010

Hilang Kawan Lagi Seorang


salam semua...selamat petang...dah lunch???aku baru lepas...beli makanan kat kafe sebelah jek pun...
dan tadi masa borak² otw ke kafe, dapat satu berita yang agak gumbira bagi opismate ni ha...
tahniah buat ena...cita² ko nak kuar dari opis ni dan nak berubah hangin akhirnya tercapai...
harap² still keep in touch ye...tak pat nengok dah perkembangan perut ko dari hari ke hari...sob sob...
arghh sedih la plak...ilang kawan lagi sorang...

fakta kes:
* aku lum pernah bertukar jabatan/kementerian dari hari pertama aku posting yakni pada 17 oktober 2003 hingga ke hari ini....
*selama aku berkhidmat lebih kurang 7 tahun ni, aku cuma ada 2 bos...bos terdahulu bos fixed wings...skang dah berkhidmat dengan AirAsia...dan bos sekarang, bos rotary wings bawah heli pusing²...tu jek...
* kekadang pernah gak terpikir nak berubah hangin...tapi mengenangkan my boss asyik kata tunggu dia pencen...so aku hold dulu...tapi lepas dia pencen dia ajak aku plak keje ngan dia...hurmm...itu akan aku fikirkan dulu...satu keputusan yang besar kena buat...

so buat ena...moga bergembira di tempat baru...jangan lupa kat kengkawan kat sini ye...aler, bukan jauh pun...dapat kat opis sebelah ni jek...kementerian sumber asli...hehehe...jumpa lagi nanti...

14 comments

Monday, December 27, 2010 1:29:00 PM

setianye ko ye
aku paling lama keje pn 3tahun kt opis lama tu

Monday, December 27, 2010 1:31:00 PM

@SyaNa
setiaku disini syana...dah bos sayam aku..hahaha...

Monday, December 27, 2010 1:35:00 PM

kat sini semua gred N ada shuffle... cam aku dah 3 tempat aku pegi.. pun tak bes jugak.. hahahahaha

Monday, December 27, 2010 1:38:00 PM

@Echa
owhh cam gitu ek...sini takde plak gitu..kalu ada pun, namo la...sektor ni paling best...

Monday, December 27, 2010 1:53:00 PM

oit!!

terkejut mak! terpisat2 mata ni nengok! rupanya nama panggilan kami sama la pulokkkkkkk!! hik hik.. yerla bila masa la plak kita se opis kan!.. so, tak pe zan.. ena ni kan ada.. bab peurt membesor tu.. mana tahu ada rezeki leh tgk ena yg ni pulak.. kih kih kih..

Monday, December 27, 2010 1:54:00 PM

bagus tu..setia berkhidmat..hehe..

Monday, December 27, 2010 1:59:00 PM

kak jan.. tu la sedih kan... ;'(((

Monday, December 27, 2010 2:33:00 PM

akak dah 2 kali ditukarkan... ok gak belajar benda baru... inviroment baru... kawan-kawan baru... ;p
bos lama mmg nak tahan tak bagi pegi... tapi ada ayat power yg tak bole kite buat ape pun 'Saya Yang Menurut Perintah'... pegi je la...

Monday, December 27, 2010 2:43:00 PM

zan...mula2 dengar terkejut lak...saper lak yang dah mninggal ni...rupa2 nyer tinggalkan opis jer...hehhe

Monday, December 27, 2010 2:49:00 PM

bagus tul ko ni. setia gitu. aku khidmat 6 taon, 3 jabatan, 5 bos.. kahkah

Monday, December 27, 2010 3:14:00 PM

oo suda bkerje, bile le aq nk merase yek ..

Monday, December 27, 2010 3:18:00 PM

salam izan...abg eq tak dapat la link GA 'SERBA SATU' drp izan. check balik ek...

abg eq letak nama dulu...nnt dah dapat link abg eq linkkan kat senarai nama peserta..

tq..

Monday, December 27, 2010 5:29:00 PM

sdh gak kan biler kwn dh berpindah. stiap yg jd 2 ade nikmat dia nt.. :)

Monday, December 27, 2010 7:20:00 PM

selamat kerja tempat baru

Post a Comment