Saturday, December 18, 2010

I Love You Nuffnang...So Please Love Me Back!!!


wahhh tetiba jek ko rasa jatuh chenta pada nuffnang...ni mesti ada apa2 ni...hahaha....
tetiba jek kan...isim ke apa aku ni...
tapi yang pastinya aku nak ucapkan terima kasih pada nuffnang...sebab janji nak kasi tiket free sempena adiah besday aku bulan lapan tahun HADAPAN...hahaha...verangan lebih...
tah bila tah nuffnang janji gitu,=...:p

yang sebenarnya tetiba rasa hepi la plak...sebab nengok amaun kat BE tu ha, makin hari makin meningkat..alhamdulillah...teruskan menambah nambah...suka aku gini...so aku tunggu jelah skang...cukup masa bila dah sampai time, leh aku cash out...NAK BELI KIPAS BARU...hahaha...dan dan jek kan...

walaupun aku hanya ada 3 ketul BE setakat ini...tapi syukur sesangat sebab BE tersebut sangat aktif day by day...aku catit tu pergerakan amaun hari hari...semata nak nengok berapa penambahan kan...aku syak kalu blogger otai, takde maknanya nak wat cam yang aku wat ni...what the nonsense kan..argghh...tak kira lah...aku sedar yang aku blogger picisan....dah hampir bertahun baru la dapat rasa cam gini tau...kalu dulu, idaklah aku layan apa itu nuffnang, apa itu BE...nak pahamkan pun jauh sekali...huhuhu....

ni rupa BE yang aku ada skang...dan ini adalah amaun tuk hari ini...
iklan Olay ni merupakan iklan yang mengumpul amaun paling banyak setakat ini...alhamdulillah...
kalu nak dibandingkan amaun yang ada ni, apalah sangat dengan amaun yang terkeluar kat blog femes kan...huhuhu....

hurmmm....


anyway...thanks to nuffnang because trust my blog...pergghh...giler bodek ayat ni...cehhhh

notadijariku : lagi beh kalu ada 10 iklan yang aktif cam gini kan...perghh...masyukkkkk

11 comments

Saturday, December 18, 2010 7:45:00 PM

uish banyak tu..bile nak nampak no RM50 tu ye agaknyeee

Saturday, December 18, 2010 7:54:00 PM

ok lah tuu dikk .. ada jugak ...
cayuk2 :)

Saturday, December 18, 2010 8:05:00 PM

@Hidayah
eh takdelah banyak mana pun...
ayuhh...teruskan berblogging...chaiyok chaiyok...

Saturday, December 18, 2010 8:06:00 PM

giles gedik ayat i love you... hihihik...

Saturday, December 18, 2010 8:10:00 PM

@ieda
tulah kak....rezeki...akak pun selamat berblogging...jap g saya p melawat kawasan...hehehe...

@ejaMaria
hahaha...ayat tak bleh blah kan...beselah strategi kak...
sok2 masuk BE lagi 10...bleh???

Saturday, December 18, 2010 9:00:00 PM

akak tag contest kat nko... sila join... ;p

Saturday, December 18, 2010 9:14:00 PM

huhu..

nangis tengok amaun tu tau!!
bila pulak nak dape cenggitu... uwaaaaaaaaaaaaaa...

Tahniah izan.. moga terus bertambah la kan.. tumpang happy gituw.. :D

Saturday, December 18, 2010 9:38:00 PM

ye ye. nanti ada org nak blanje mc'd...

Saturday, December 18, 2010 9:47:00 PM

@ejaMaria
aler, akak buatkan bagi pihak tuk saya bleh...hahaha...

@Ena
mekasih ena...nanti izan belanja tempoyak k... :p

@Safari09
eh saper yang nak belanja tu...
sila belanja aku gok...

Saturday, December 18, 2010 11:37:00 PM

jeles lorrr..banyak tu. saya punya bilalah nak bergerak BE ni

Sunday, December 19, 2010 1:53:00 AM

u ada 3 BE ok lah tu..me ada satu jer tau..adess cian me

Post a Comment