Friday, December 17, 2010

Ia Datang Lagi...Setahun Hanya Sekali



PROSPERITY BURGER come back...weeee.....tiap kali nak menjelangnya chinese new year, aku pun kembali meroyan...royan² nak dapatkan prosperity beger ni...aku ingat tahun lepas ada jugak dalam 10 kali aku dok ulang beli...giler kan??? sanggup tu...eh kata officer aku, ko ni zan, hidup tuk makan...:p

ritu masa kuar g the mines gunting rambut si kakak, dah nampak dah menda alah ni...tapi nengok rege...mak aih...rasa cam mahal sikit la...dalam RM13 gitu...ke aku silap??? teringin giler masa tu...tapi tak pelah...sebab kewangan tak berapa nak stabil, so abaikan jelah...tunggu gajilah, aku leh pau hubby...hehehe...

so ritu aku amik salah satu peberet aku jugak...
spicy chicken mcdeluxe

(gambar amik dari gugel)


ritu masa ada kuaran khas, black pepper spicy chicken mc deluxe, sempatlah dalam 2-3 kali gak la aku belasah...siyes, suka tul pedas² gini...lagi best sampai cerah perut (cirit birit)...hahaha...

(gambar amik dari gugel) 

dan ari ni cam teringin nak sambar prosperity beger tu..
kalu suh bos aku belanja ok tak...
bosss...sila belanja saya sekarang...reward tolong taip dokumen yang amik masa seminggu nak siap...hahaha....nampak sangat aku tak ikhlas bekerja... :p

notadijariku: so kemana kita rehat ni??? lapoooo...

15 comments

Friday, December 17, 2010 10:24:00 AM

klu la bos aku pun jenis suka banjer ... kan besh ..
ni asek bg duit utk topup je ... nk prosperity burger ....

Friday, December 17, 2010 10:26:00 AM

woittt mahal lorr berger prosperity skrg yeaa..cenggini kene buat berger oblong senirila nmpak gayanya hahah

Friday, December 17, 2010 10:26:00 AM

haah, betoi kalo pedasss betoi memang sedap!! :)

Friday, December 17, 2010 10:34:00 AM

ayu baru sekali makan nie..nak kena lagi nie..ayu jenis tak tahan pedas...tapi kalu burger ni ahan plak..musykil gak tu..he he he

Friday, December 17, 2010 10:40:00 AM

@eima
meh la datang sini...aku suh boss aku belanja ko sekali eima...hehehe..

@Cik Puan Nurul
ha, buatlah...kita leh tumpang makan sekali...hehehe...

@Ieda Al-Habsyi
kan kan...sampai leleh air idung...

@mummy_ayu
lor, gitu lak...agaknya beger ni tak betul2 pedas kut...

Friday, December 17, 2010 10:44:00 AM

hoyehhh.. i loike prosperity bege!! harus cari cpt ni..

Friday, December 17, 2010 11:01:00 AM

ada 8 voucer(RM5) Mcd ni..hehehe

Friday, December 17, 2010 11:07:00 AM

keluaran baru ni prosperity tu versi ayam ke daging..

sempat makan sekali jek pastu terberanak sudah..

pun suke kt chiken mcdelux

Friday, December 17, 2010 11:08:00 AM

tajuk n3 akak macam raye plak..setahun sekali...hehehe...

*saye x makan prosperity beger..x pandai makan lade itam...

Friday, December 17, 2010 11:09:00 AM

aku dah perkena...
tiap kali CNY aku akan kadik pelanggan setia McD.. kalo hari2 mau.. tapi seminggu 2 kali jadikla.. huhuhu
aku kalo makan gerenti tambah lada itam lagi... peh sedap

Friday, December 17, 2010 11:27:00 AM

@MrS. F!zA
eh cop...carikan tuk akak sekali...lalala...

@Sricahaya
nak satu...lalala...

@ayang
surelah daging...tu yang utama...kalu ayam punya kuaran khas jek..

@mama dhia
hehehe...raya cina lor...rugilah ko, tak makan lada itam...baik tuk kesihatan dalaman ni...

@Lynn
pe kata kalu ko beli, belikan tuk aku satu...:p

Friday, December 17, 2010 11:50:00 AM

hujung minggu ni nk makan.. dah request siap2 dgn hubby haahahah

Friday, December 17, 2010 12:39:00 PM

smlm saya p mc'd tapi lupa nak order prosperity.. mencik!

Friday, December 17, 2010 12:47:00 PM

aku dah makan dah semalam//lalalallalaal

Saturday, December 18, 2010 6:11:00 PM

ciken mekdulax is the best.. yeayyy...
tp aritu nye beger sedap gak... GCB...
tp risau gak asyik makan fast food ni

Post a Comment