Sunday, December 19, 2010

Kalaulah Aku Cantik, Cun, Comel, Ada Kamera DSLR...Dan Ada Blog...


korang ada baca paper metro ahad ri ni.....aler ada muka blogger femes abad ini...tak lain tak bukan si cantik molek HANIS ZALIKHA...aku nengok rata2 blog list aku upkan citer sal beliau...
hurmm...orang cantik kan...ginilah...ce kalu tak cantik...nan ado orang pandang...
eh aku pun suka yang cantik2 even aku perempuan..tapi aku bukan lessy tau...
kang ada kuar bidiyo terbaru lak kang...AKU LESBIAN, AKU OK...hahaha...

aku bajet kan...kalu aku cantik cam hanis tu, cam irine ke...atau cam fatin...sure blog aku pun glamer jugak...
buh jek satu topik...tu diaa...berderu komen yang masuk...trapik pun sure sesak la...
tak perlu aku nak BW sana sini...kan???
tapi mot, ko jangan perasan la...dah memang ko tak secantik derang seme...tapi yang pasti manis ada...
kalu idak, takdelah orang nakkan ko kan...hahaha...
ayat sedapkan hati sendiri...aku kah yang perasan atau aku hanya berperasaan???sendiri tanya, sendiri jawab la...eh aku bukan sesaja nak up topik ni tau...
sebab melalui dari apa yang aku kaji...dari apa yang aku perhatikan...aku nengok kebanyakkan la kan...
blogger2 yang berjaya tu, yang dikalangan remaja TERUTAMANYA...(kakinakl pun berjaya gak, tapi beliau bukan golongan remaja...tu yang aku highlight perkataan terutamanya tu)...hehehe...
mesti ada pakej weii...ada rupa, ada kamera dslr (tetiba jek aku tambah ni, takde kena mengena pung sebenarnya)....dan ada aura tersendiri...tu yang mereka berjaya...
dan yang penting, gaya penulisan mereka pun menarik...buat orang leka membaca tiap bait kata2...
pendek yang kata, baca sampai abis lah...
aku kagum dalam diam pada mereka...nak jadi protege boleh???
boleh la...boleh la...saya sanggup belajar dari bawah...:p

kalulah aku ada seme pakej tu...aku pun dah berjaya gini...tapi cumanya, aku isteri orang...ekekeke...bukan remaja lagi...dan nak masuk veteran dah kut...kut la kan...tahun depan dah 3 series ni...hahaha...
so pada mereka yang senasib dengan aku...(eh ada ke) jangan sedih2...
tanpa anda sedari sebenarnya kita pun berjaya gak...
berjaya update blog hari2...tanpa rasa jemu...
nak berjaya jangan cepat mengalah kan...derang ada cara derang...kita pun ada cara kita...
cara aku???nan ado...sesuka hati aku jek nak up pasal apa...huhuhu....

notadijariku: sikit2 lama2 jadi bukit kan...


12 comments

Sunday, December 19, 2010 9:09:00 PM

Setuju sangat2 dengan awak. kalau tak cantik, tak cute, tak comel, tak buat aksi muncung2 bibir waktu tangkap gambar memang 'kurang' glemer blog kita nie. hihihi


tapi macam kata awak, tak berjaya kejar traffic atau iklan nuffnang pun tak mengapakan.. asalkan kita berjaya mengupdate hari2. tu baru dinamakan blogger sebenar...

salam kenal ^_^

Sunday, December 19, 2010 9:32:00 PM

Memang peminat korea paling tegar hihih.. nape? awak pun peminat korea gak ker?

Sunday, December 19, 2010 10:12:00 PM

ngee...orang cantik memang ramai orang suka...tapi takpe la kan, tak cantik pun, still bleh update blog hari2..hehe..

Sunday, December 19, 2010 10:57:00 PM

klu ade dslr..ssh nak amik gmbr sendiri... balik2... gmbr org..balik2 gmbr org... nk amik gmbr ala2 mata heliza ssh woooo....
nk amik gmbr makan2 pon leceh...
yg wat leceh..time nk up..
gune hp lg senang baaa...

sejak dua menjak ni ramai plak dok sebut hanis zalika ni... acik x kenal la..

Sunday, December 19, 2010 11:04:00 PM

bosan tul blog hari ni..asyik2 hanis zalikha..bukan cantik pun..makeup je tebal

Sunday, December 19, 2010 11:17:00 PM

alah kak.. relex..relex..
janji ada stimix leh up trafik tinggi2..

bajet nak rembat kamera sebiji jugak, untuk blog tesayang..hehehe

Monday, December 20, 2010 1:32:00 AM

owh..baru ku tahu. cik Mot semakin hampir berjaya memakai 3 series ni.

kesabaran itu pasti membuahkan kejayaan.

Monday, December 20, 2010 7:56:00 AM

ai sokong... yg penting kita update ari2 ek..

Monday, December 20, 2010 8:00:00 AM

salam..

selamat pagi izan..

yerlah mereka2 tu memg glemer & cun2 belaka...

tai tak pe la.. janji kita update jugak walaupun selalu merapu cam ena tu.. hahah

Monday, December 20, 2010 9:36:00 AM

bila dah glamer sangat nnt hilang privacy... biar la aku begini... :)

Monday, December 20, 2010 10:19:00 AM

xpela nak wat cemana setiap org ade zaman kegemilangan nye sendiri..kite semua pun penah lalui zaman mude remaje...maknenya kalu kite ni xlawo xmude tapi ade org sudi iklaskan diri polo belog kite mmg org benor2 suke baca belog kite, mungkin ade ilmu yg boleh dishare..tp kalo org polo blog kite sbb kite femes atau lawo semata2 nmpak sgt xikhlas nk ngurat kite je lebih hahaha.

Monday, December 20, 2010 3:18:00 PM

siapa itu orggg?????? nk tgkkkk..kat umah x bc metro a plak..uhuhu

Post a Comment