Tuesday, December 7, 2010

Kau Lari...Aku Kejar!!!


fuhh...setelah seharian bertapa...aku kembalik memeriahkan belog sendiri...rini memang momentum berblog aku sasar jauh ar....tetambah malam tadi aku tido lewat giler..ni sebab layan movie kat youtube...eh bukan movie lucah ok...tapi saje nengok maria ozawa ni...hahaha...aku tipu aku tipu..giler nengok minah tu wat per kan...ekekeke...

dan bila aku online, terkejut ala2 beruk makyeh bila nengok kat shoutboks ada tag dari cikbelog, suh aku join blog larian...perghh...cik belog saje nak suh aku rajinkan diri...mesti cikbelog tak tau ni aku ni pemalas benar nak join2 menda gini...hahaha...tapi dah orang tag aku dengan ikhlas dan aku pun takmo hampakan cikbelog, aku dengan besar hati join sama berlari2 ngan cikbelog ni...hehehe....

so here we go...blog larian....aku dah join...
Klik Sini tuk Ke alam lain...huahuahua...
pastu siap kena jawab soklan yang ditanya...

Saya suka berblogwalking kerana saya suka berjalan2...pastu suka lompat sana sini...pastu suka baca entry  yang menarik di samping menambah kenalan di alam maya ini....pastu suka terjah blog tutorial sesambil renovate sikit2 belog sendiri....pastu kalu saya terlebih rajin, saya akan mencemar duli, turunkan komen di sana...lalala...

oleh yang demikian, saya nak tag :


sekian, majulah blog untuk diri sendiri....huahuahua....

notadijariku: rini masa tuk BW sangat terhad...nak nengok TBLA...malam ni pasti mendebarkan...agaknya saper yang terkeluar...huahuahua....

2 comments

Tuesday, December 07, 2010 8:38:00 PM

TBLA mesti NAi yg menang hehe
kak izan..ku dah buat GA sila terjah k...kawan2 kak izan pun di jemput juge:-)

Tuesday, December 07, 2010 9:38:00 PM

wah
besh2!
nak join..
tp xleh nak upload banner

Post a Comment