Wednesday, December 15, 2010

Kereta Siapakah Ini???


nampak macam kete mewah bukan...
eh takdelah mewah mana kut... :p
TAPI...

aku cuma nak suh korang nengok flat pendaftaran kete dia...
unik bukan???
aku syak keluaran khas ni...G1M yang bermaksud GAGASAN 1 MALAYSIA 22....


hurmm...persoalannya...flat kete kuaran khas gini mahal dak???
sedangkan aku amik flat perdaftaran putrajaya **** pun kena RM210...
hurmm...masih terfikir² lagi...hehehe...

notadijariku : eh gambar ni bukan aku yang snap ye...
ni bukan kat haiwei yang selalu aku guna...ni kat haiwei Elite ni...
so yang pasti hubby yang snap masa dia atas motor...hahaha...

15 comments

Wednesday, December 15, 2010 7:42:00 AM

giler memandu sambil sempat snap tu.. blh jd wartawan :p

kalo no kapit, no 1 angka memang ribu riban kak.. huhuhhuhu nak2 plk ada org nk bid jgk hruslah lg mahai ..kekeke

smpai skrg msih frust sebab xmmpu nk miliki 212..:p

Wednesday, December 15, 2010 7:48:00 AM

kalo gini sure bayaran lain ni....mcm mn ek yg kete plate ada tulis putrajaya tu...???

Wednesday, December 15, 2010 8:07:00 AM

@MrS. F!zA

Musti mahal tu...weh, ko ni cam hubby aku gak tabiat die..sambil driver dok snap pic...1npenyakit tu...ekekkeke

Wednesday, December 15, 2010 8:11:00 AM

hahaha
free jewk kowt!
ahaks!

Wednesday, December 15, 2010 8:14:00 AM

@MrS. F!zA
hahaha...maaf, saya tak gile...sebab gambar ni bukan saya yang snap...hubby yang snap...dan dia diatas motor kaler itu... :P

@mama tisya
kak, macam kete saya...berpendaftaran putrajaya 4**3

@FADiNa
huhuhu, sib baik itu bukan penyakit aku...:p

@Lelaki Ini
ko pasti ke umar, ini adalah percuma...cehh...

Wednesday, December 15, 2010 8:15:00 AM

ihiks makan ratus riban ni..ngee...rugi je pelaburan camni..sayang duit..ngee..

Wednesday, December 15, 2010 8:20:00 AM

zan...respek la sama kamoo..sambil drive sempat ambik kamera pastu fokus ambik gambo kete tu..giler respek..hahahhahaha

Wednesday, December 15, 2010 8:56:00 AM

bahya tul amik gambao atas moto ...hahaha

G1M wahhh best tul ..tak dak lagi org guna

nk gak plat putrajya tp dah abis ..mencik !!

Wednesday, December 15, 2010 9:27:00 AM

kete saya la tu kak

hikhikhik

Wednesday, December 15, 2010 9:32:00 AM

fuhh..
bkn calang2 org ni.. mesti org byok seng blh wk plat gini..

kita guna plat y sedia ada je...

Wednesday, December 15, 2010 9:38:00 AM

@mamalieyna
tul tul...baik duit yang ada p suping jcard day kan...hahaha...

@eLYies
hahaha...respek la sangat...bukan saya yang snap pung...:p

@eima
tulah tu...
weii ko lmbat tempah kut..tu yang dah abis...aku dulu pun ujung2 nyawa gak...sib baik sempat gak sambar satu...

@WaNiE
lor, kete ko ke...nak tumpang bleh???

@LYaFRINA
hehehe...cm pakai plat putrajaya sebab orang tak tau kuaran bila kete tu...so tak telan di zaman la...:P

Wednesday, December 15, 2010 10:20:00 AM

Fuh cantik tue number plat. Cecah ribu riban gak ni rasanya

Wednesday, December 15, 2010 10:23:00 AM

tgh memandu sempat snap..

mesti la riban2 rega plat tuu...tk penah la nk beli2 no plat ni..pakai je la yg sedia ada tu...

Wednesday, December 15, 2010 11:18:00 AM

ooo aritu kt FB ade org pos..G1M 69... klu x silap...

Wednesday, December 15, 2010 11:20:00 AM

huihhh tak penah tengok ni... bebaloi ke labur riban2 tuk plat cenggini erk??? kaye kalu, bole la kot..

Post a Comment