Thursday, December 30, 2010

Lagi-Lagi Khairul Fahmi...Sana Sini Dok Citer Pasal Dia Weiii


gambar kat epot siang tadi...amik kat wall hot fm...
agaknya dia tepon saper tuu....
haiii fahmi...elia makin femes dah skang ni...
sure hang terkejut nengok blog dia jap lagi...weeeeeeeeeeeeeee...


hehehe....pagi nengok ada 1k follower...malam ni nengok lagi ada 4k follower...
WOW....terkejut mak...dalam masa sehari jek...perghh...ni seme penangan si khairul fahmi...
huhuhu...

hai acik elia...saya KHAIRUL irfan....eh tetiba nama anak aku ada khairul...hahaha...

notadijariku: eh bila aku nak femes cam elia ni...nak gak...abanggggg...p la belajar main bolasepak...hehehe...
yang kaki bangku itu aku...:P

9 comments

Thursday, December 30, 2010 9:15:00 PM

huh... akak tak nak femes cam elia tuh... nnt lagi ramai mintak banje mekdi... ;p

hahahahahahaaaa

Thursday, December 30, 2010 9:18:00 PM

sana sini dok cerita pasal KFCM. hehe. terbaeekk lah!

Thursday, December 30, 2010 10:01:00 PM

td dok tgk KF kt buletin utama...hehehe

Thursday, December 30, 2010 10:14:00 PM

comelnya...

blog u femes, sb tu ramai followers...hohoohoh hepi new year ya ;-)p

Thursday, December 30, 2010 11:00:00 PM

eheheheh dia nie chinese look lah dikk tu yg ramai suke tuu agaknyer .. ermm akak x minat sgt punn .. cume suke bila mesia menang tuu jer heheheh

Friday, December 31, 2010 12:19:00 AM

nk g pinang dia jap g..miahahhaha.

Friday, December 31, 2010 9:19:00 AM

alah kak..mmg femes tp siap ada page kt facebook "Saya meluat dengan Aimie Harmelia(gf KFCM) huhu..mcm2 la manusia nie...

Friday, December 31, 2010 6:27:00 PM

tak leh jadi nie..
t aku nk bubuh url blog aku nie kt teksi lahh... hahaha

Friday, December 31, 2010 6:54:00 PM

hahaha...untung jadi WAGS!

Post a Comment