Thursday, December 9, 2010

Lagu Kita


Joey McIntyre Stay The Same
( chorus )
Don't you ever wish you were someone else
You were meant to be the way you are exactly
Don't you ever say you don't like the way you are
When you learn to love yourself, you'd better off by far
And I hope you always stay the same
Cuz there's nothin 'bout you I would change

( verse )
I think that you sould be whatever you wanted to be
If you could realize, all the dreams you have inside
Don't be afraid if you've got something to say
Just open up your heart and let it show you the way

Believe in yourself
Reach down inside
The love you find will set you free
Believe in yourself
You will come alive
Have faith in what you do
You'll make it through

___________________

hurmm...what to say ek...aku suka lagu ni...korang ingat tak???
dalam banyak2 lagu yang ada, ada beberapa buah lagu yang tinggal kesan mendalam diri kita...
begitu juga aku...setiap lagu yang aku minat, suka dengar, ada kisah disebaliknya...
cam lagu stay the same ni...seingat aku lagu ni sangat popular dalam diri sendiri masa itm visit dulu..
(ada kisah la kan...)
selain tu aku suka lagu All or Nothinng dan jaman² westlife, backstreet boys dan macam² lagi ar...
kalu lagu KITA jaman rock kapak dulu, aku paling suka lagu kumpulan XPDC, Ukays, Slam...
syahdu mendayu² jek...

so korang plak camner???lagu per yang terkesan dihati korang???
ke korang jenis tak layan lagu² ni...hehehe...

notadijariku : nak balik dah...hubby suh aku masak...
cehh...ni mesti skodeng entry aku tadi...huh....

7 comments

Thursday, December 09, 2010 4:02:00 PM

kak.. lagu ni la kami nyanyi time team building bebaru ni hihihih.. naik semangat wooo nyanyiiii

Thursday, December 09, 2010 4:03:00 PM

ha..sy suka lagu tuh..mmg best...
masak utk sy skali k..sy tgh bujang coz hubby ke bumi kenyalang hihi

Thursday, December 09, 2010 4:57:00 PM

lagu tu memg best kan.. layan je kalo dengar.. pastu mula la terbayang waktu dulu2.. heheh..

Thursday, December 09, 2010 5:30:00 PM

dulu lu suka lagu kenny, remy, martin jer.. rasa touch sangat bila dgr lagu suratan atau kebetulan tuh

Thursday, December 09, 2010 6:14:00 PM

lagu ne mmg best..dlu2 mmg layan cz xpenah bsn.. hee

Thursday, December 09, 2010 10:24:00 PM

a'ah lagu ni mmg best...lebih2 lg sbb ex NKOTB yg nyanyi...byk sebenarnya lagu kenangan, yg menyentuh hati klu lagu2 yg baru ni lagu nadiku by sabri sadhi tu...touching

Friday, December 10, 2010 8:50:00 AM

suke..suke sangat lg ni kak..
best giler..
begitu mendalam..

Post a Comment