Friday, December 10, 2010

Layan Tag Dulu...Pastu Baru Bleh Layan Suami...Lalala...


hahaha....bosan giler la weii...rini tak banyak BW...sebab kalu kat umah masa tuk BW, BJ seme agak terhad...ate, aku seorang surirumah kalu di rumah... :P
ok...ok...disebabkan malam masih muda remaja, so better aku layan tag yang Anak Muar suh aku buat dululah....memula nama aku tak tersenarai...tetiba ada...haihh...saje jek tau, bagi aku asaimeng ni...cehh...
1. apa benda paling penting dalam hidup anda?
udara dan oksigen....tanpa ni aku tak leh idup...huwaa....

2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
hurmmm....moi sup kut...

3. dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
di jengka/bukit mertajam....tema kaler warna warni...

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
hari2 bercinta...sampai nak pegang tangan si dia pun curi2 tau...

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
psstt...psstt...kekasih mana satu ni...kekasih gelap ke???hehehe...

6. novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
majalah pa&ma
soklan tak mencabar ni...neks...

7. antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
mak la...ayah dah lama meninggal...arghhh...aku sentap ngan soklan ni....sedeyyy...

8. namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
Song Seung Heon, Kim Hyun Joong, Lee Min Ho...
tolong sapot aku...aku nak p korea...dermalah apa yang anda ada...untuk merealisasikan impian aku ini...hahahah....

9. adakah korang basuh baju korang sendiri?
bukan takat baju sendiri, baju somi, dan anak2 sekali...
no helper la, so i must do by my self lor....

10. di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
kan aku dah cakap...aku nak p korea...nengok balik soklan no 8 tuu...
aku bersungguh ni...skang duit syiling dalam tabung katak lum penuh... :P

11. pilih salah satu, peluk atau cium?
aku tamak, nak dua2...

12.beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
1. aku tak kenal dia
2. aku tak pernah nengok muka dia..
3. aku tak tau nama sebenar dia...tapi aku syak dia orang muar kut...

13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
5 jek???aku mana suka dengar lagu...kalu kat upis aku off kan sound...
tak pernahnya nak on...
sebab kalu time nak BW aku  memang kena offkan sound...
tetiba bercelaru lagu yang aku dengar bila masuk zon blog berlagu...haihh...

14. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?
hurmmm takde...

notadijariku: terkejut aku ni...makin hari makin bertambah lak yang 'ikut' aku ni...mekasih kat korang..if you want me to follow you back, do not hesitate to tell me ok...hehehe...
aku tak wat ga atau contest, tapi ada gak yang sudi ikut...million thanks to all of you ek...

4 comments

Friday, December 10, 2010 8:43:00 PM

tetiba rajen mlm ni nk BW pulak...

tergelak mengekek baca jawapan tag mu Izan...hahaaahh..

Friday, December 10, 2010 8:55:00 PM

fieza79
hahaha...layan masa lapang kak...
dak irfan tak mau tido lagi ni...
dok layan barney dia...

Saturday, December 11, 2010 12:13:00 AM

haiii... da buat spot cek.. =)

Saturday, December 11, 2010 9:08:00 PM

rajin nye buat tag... akak hutang satu tag ngan nko kan... nnt lepas settle pindah opis la baru akak buat... ;p

Post a Comment