Monday, December 13, 2010

Lelaki Sebagai Duta Produk Kecantikan...


lately kan..suka plak aku nengok lelaki yang jadi duta produk kecantikan....
sib baiklah lelaki yang dipilih ni memang ada rupa, maskulin, kacak bergaya (giler berdosa puji lelaki lain melangit ni...ya ampun bang...) tapi aku admit la, memang bikin cair meke2 yang lum berpunya...
sure yang lum kawin ada pasang angan2 nak dapatkan mereka ni...cehhh...cam dapatkan cd cetak rompak plak...haihh...

so far kan, aku paling kenan dengan aaron aziz yang jadi duta loreal tu...
walaupun perangai dia tak semenggah...
tapi takpelah, dia encem...huhuhu...
so mang sesuai la jadi duta produk kecantikan...
agaknya ye ke ek, beliau pakai produk tu muka dia jadi gitu..
entah...kekadang derang syarikat pengeluaran ni pandai wat strategi pemasaran...
pilih yang maskulin jadi duta produk...
tu yang pat melariskan tu...hurmm...tapi yelah kan...gitulah resamnya...
kata nak melariskan produk yang dijual kan...

pastu kan, suka gak nengok abang fahrim jadi duta garnier man ni...
owhhh abang fahrim...encemnya kamu...
naper mereka dan mereka itu menolak cintamu...
hahaha....pepandai jek aku kan...


eh dulu garnier for woman ni adik pasha sendat kan...
tapi skan si lisa suRihani...saje aku besarkan hurup R tu...hahaha...

tapi kan, tak ramai la artis2 KITA yang terlibat jadi duta produk ni kan...ada pun baper kerat jek...
kalu nak dibandingkan ngan artis over the sea tuu..
terutamanya artis korea...(cehh...tak abis2 ngan korea aku kan...huhuhu...)
cam Lee Min Ho dengan etude house...
pastu Kim Hyun Joong dengan The Face Shop...
tapi tak leh nafikan la, muka deme berdua ni memang muka cari makan kan...huhuhu....

apa apalah...tetiba aku merepek sal mereka ni pasal ek...
hurmm...entahlah...teringat kat depa kut...
tapi depa tak ingat pun kat aku...kenal pun tidak...hahaha...

sekian...

13 comments

Sunday, December 12, 2010 10:11:00 PM

agak2 kalu saya jadi model, iklan per ex sesuai? hehehe

Sunday, December 12, 2010 10:16:00 PM

salam izan..

selamat malam.. ;D

Sunday, December 12, 2010 10:20:00 PM

@SafaRi09
iklan fair and lovely kut...hahahaha...

Sunday, December 12, 2010 10:20:00 PM

@Ena
selamat malam ena...hehehe...
malam masih muda ni... :p

Sunday, December 12, 2010 10:53:00 PM

remy ishak Dashing kan?? eh..ke salah??

Sunday, December 12, 2010 10:59:00 PM

saya pun nak jadik duta jugak..
duta minyat attar.. huhuhu

Monday, December 13, 2010 7:53:00 AM

lelaki pon dah nk cantik kan...
dulu diorang kata xpakai pape pon leh cantik..huhu

MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

Monday, December 13, 2010 7:54:00 AM

kalau tengok live mereka2 ni kan sure lg kagum, mereka sgt ensem! ngee,,

Monday, December 13, 2010 7:57:00 AM

bayar mahal jd duta tuh.. beribu ribu lemon lah..huhu..

Monday, December 13, 2010 8:02:00 AM

hehehe statement berani mati oleh k.eina mama arif...ekeke

eh kalo laki dah kompom sesuai dah diorg ni pulak mang jnis muka licin..tipu je tu..huhuhu

Monday, December 13, 2010 8:49:00 AM

cik abg ryna x minat fahrin..nape tah..huhu..

ok jer kan..:)

Monday, December 13, 2010 8:51:00 AM

nak rasa jd duta kecantikan gak ke?? mak dara mau??nti sy rekomen kan

Monday, December 13, 2010 9:08:00 AM

tau tak.. Kim Hyun Joong pun duta jugak nih.. DUTA THEFACESHOP.. hehehe

Post a Comment