Wednesday, December 22, 2010

Lelong...Lelong...Lelong...


entry ringan² pepagi gini...dicampur sedikit bosan yang sudah mula menular...
malas...sejuk dan semenya bercampur menjadi satu...

aku bajet kan...bila aku pencen nanti aku nak bukak kedai souvenir...ok tak...
ni sebahagian dari souvenir yang ada...
lum dicampur dengan FM²... dan banyak lagi ada lam kotak kat bawah gobok tu...hahaha...


so jom lelong lelong....saper mau???aku kasi free...erkk...

notadijariku: kebanyakann FM dan keychain ni dari oversea...souvenir dari kapten² yang outtensen ke sana...terima kasih capt...

33 comments

Wednesday, December 22, 2010 8:23:00 AM

makk aii gile banyak aku xpenah simpan pon hahaha merata2 je aku ltk

Wednesday, December 22, 2010 8:25:00 AM

@Nana
aku simpan weii...banyak lagi dalam kotak...tak sanggup dah nak gantung...bos jeling2 jek...hahaha...

Wednesday, December 22, 2010 8:33:00 AM

tu dia..meriah tu....

Wednesday, December 22, 2010 8:43:00 AM

ni kalo ilang satu ni..msti x prsn kan..cntik..keje mana cik?leh jlnkn operasi..eheh

Wednesday, December 22, 2010 8:43:00 AM

banyoknyerrrrrrr!!!!.

Wednesday, December 22, 2010 8:51:00 AM

kagummmmnyeee..

Wednesday, December 22, 2010 8:51:00 AM

uii..banyak tu..

Wednesday, December 22, 2010 8:51:00 AM

banyaknye dikk .. akak x minat keycin tapi kalau ada FM tuu akak memang minat sbb memang akak kumpul skrg nie ...

nakkkkkkkkk jugak !

Wednesday, December 22, 2010 8:55:00 AM

@Hidayah
hehehe...memang meriah...

@sevunation
ishh...baper kali aku nak cakap...aku kan tak keje...

@LYaFRINA
lya nak satu amiklah...hehhe...

@Cik Puan Nurul
hurmm...kagum naper ni cik puan...

@mummy ayu
haip haip...jangan curi...hehehe...

@ieda
hehehe...kalu akak nak tunggu saya p kuching tahun depan...dan saya ada kirim kat kapten saya p hongkong belikan fm ni...ti kita bagi2 ok... :d

Wednesday, December 22, 2010 8:59:00 AM

fm dr overseas tu yg paling best

Wednesday, December 22, 2010 9:02:00 AM

lorr..siap ada koleksi byk gitu..mcm tk pecaya weii...kfieza ni org kasik letak rata2 je...

tetiba rasa nk buat koleksi mcm tuu..hehehhh

Wednesday, December 22, 2010 9:03:00 AM

manyakkkkkk nyerrrrrrrrrrr...

nak 10.. hahhahaha..


cantik tersusn je kat situ.. cayalahhhh izan.. :D

Wednesday, December 22, 2010 9:09:00 AM

kira kalu mintak satu bakul penuh boleh tak? teko tu cam cumel jer

Wednesday, December 22, 2010 9:11:00 AM

sama la kite ..aku main lempar atas gobok besi tuh je ...hahahha mls nk gantung sayang dinding berlubang habis .....

Wednesday, December 22, 2010 9:11:00 AM

banyak!! leh tak aku xminta.. tapi tetiba jek ko nk kasi?? bole?? tetiba jek mana2 yg ada terlebih tu tetiba jek ada dlm post box?? bole? bole??

Wednesday, December 22, 2010 9:13:00 AM

kalo terpindah tu goner la ye

Wednesday, December 22, 2010 9:15:00 AM

penuh dinding tu...huhuhuhu...bagus pentegar menyimpan barang2 seperti ini.

Wednesday, December 22, 2010 9:25:00 AM

@mama tisya
yang tu memang best kak...ada dah dalam 5-6 ketul pemberian dari mereka...

@fieza79
lor, naper letak merata...meh gantung kat sini meh...

@Ena
lor, 10 je???ena nak seme pun muleh...hahaha...

@Safari09
satu bakul je ke???cukup???

@eima
hehehe...dinding jenis ni tak berlubang...aku tebuk slow2...:P

@ayang
arghh...banyak la ko punya tiba2...cehhh...

@asha
kalu terpindah, aku sedekahkan jek...weee...

@elyies
dah tak tau nak simpan apa lagi...hahaha...

Wednesday, December 22, 2010 9:30:00 AM

dulu masa kat opis lama ada la gantung mcm nko buat ni Zan... la ni dah 2-3 kali pindah opis... malas dah nak gantung-gantung... simpan semua satu kotak... ade kat rumah tak tau nak buat ape...

Wednesday, December 22, 2010 9:47:00 AM

waaa...banyaknya.......

Wednesday, December 22, 2010 9:48:00 AM

banyoooooknyeee :)

Wednesday, December 22, 2010 10:12:00 AM

mak datuk banyak..akak punya baru sikit..lelonglah murah-murah kat akak ni

Wednesday, December 22, 2010 10:15:00 AM

manyaknya......... bestnya bila susun cantik2 kan..

Wednesday, December 22, 2010 10:17:00 AM

minta FM 5 ketul.. hehehe

Wednesday, December 22, 2010 10:21:00 AM

fuyoooo byknya.....

Wednesday, December 22, 2010 10:48:00 AM

naakkkkkk
hahaaa
wey bleh bukak gerai ni
masyukkk

Wednesday, December 22, 2010 10:49:00 AM

Banyaknyaaaa...lepas tak kalo masuk Msia book of records ☺☺☺

Wednesday, December 22, 2010 10:50:00 AM

wow, byknye souvenier, bestkan, akak pun suka gak kumpul souvenier ni, yg paling best bila lecturer balik dari oversea. sonok sgt....selamat berkenalan...akak follow

Wednesday, December 22, 2010 10:57:00 AM

wooow!! banyak nyer..

eh, bile nak buat contest FM tu..kasi sy menang tau !!! hahahaaha

Wednesday, December 22, 2010 11:12:00 AM

bnyk gler..mmg pengumpul keychain sejati..huhu..

Wednesday, December 22, 2010 11:50:00 AM

Best ek kejer goment ni..banayk dapat hadiah..hu..hu..mintak tak pernah dapat ler

Wednesday, December 22, 2010 5:09:00 PM

kak izan..kalau tetiba la kan suatu hari nnt kak izan rasa nk bg2 kt org koling2 la sy eh....kalu dinding tu x muat dinding umah sy leh letak..kalu fridge x muat fridge sy ada ruang lagi...hehe

Wednesday, December 22, 2010 5:43:00 PM

dasat tu..byknya souvenier.. nak nak free free... penghantaran percuma ke semenanjung malaysia..huhuhu

Post a Comment