Tuesday, December 14, 2010

Malam Ni Final TBLA Season 2



hurmm..siyes, aku ingatkan minggu depan....
tapi tadi borak punya borak ngan fan TBLA tu, dia pun kata malam ni lah finale...
gosok2 mata jap sampai merah cam tak caya...
eh tul ke malam ni...aku lum bersedia ni...cehhh cam aku jek yang masuk final kan...hahaha....
so selidik punya selidik barulah percaya setelah baca kat status kat wal TBLA tu...


so, memasing sila tetapkan posisi anda dok depan tb...aku harap NAI menang...
sebab dia jek yang layak...takkan nak suh aku vote for Raj kut...arghhh...aku tak suka dia..pentipuuu...hahaha...emo giler kan...eh babai la...aku nak get redi dah ni...daaa....

notadijariku : no BW la malam ni...maybe BMW ada...hahaha....

9 comments

Tuesday, December 14, 2010 4:51:00 PM

mlm nie,bukan minggu depan ker?

Tuesday, December 14, 2010 4:51:00 PM

apa pun..memang harap Nai la menang....jgn la si Raj tu..tak suka...

Tuesday, December 14, 2010 4:52:00 PM

owhhh blk dh ke? slmt pulang....

Tuesday, December 14, 2010 4:55:00 PM

punya dok pk pe tu TBLA
the biggest loser Asia .. ceh
bubuh la penuh2 kak .. ai dah jarang tgk ..hehe mesia ke Nai tuh

Tuesday, December 14, 2010 4:58:00 PM

selamat menonton..ngeeee....

Tuesday, December 14, 2010 6:53:00 PM

kak, masakkan megi hahahahha

Tuesday, December 14, 2010 9:07:00 PM

eh..malam ni ke??nasib baca entry ni

Tuesday, December 14, 2010 9:16:00 PM

okeh... i'm ready in front of the tv...

Wednesday, December 15, 2010 3:58:00 AM

nak heret cik Mot join giveaway ni... :p

http://fiverul.blogspot.com/2010/12/croydon-baby-boy-giveaway.html

Post a Comment