Wednesday, December 22, 2010

Mana Satu Pilihan Anda...Panjang Ke Pendek???

 
masih berkisar entry ringan² petang cam gini...
sebab kalu entry berat aku tau, tentu korang tak layang...
pikiran tengah sarat kan pepetang gini....huhuhu...
owhh sebenarnya aku nak tanya pendapat korang la kan...
sal entry panjang or entry pendek dan ringkas...
so mana satu yang korang lagi prefer...
sebab aku nengok lately entry aku kekadang panjang ke laut..
sampai semput orang nak baca...
kalu panjang tak larat nak baca...senang jek, korang baca yang hujung jek...weeee....
 
TAPI...
kekadang secoet jek...sampai orang tak tau apa yang aku nak sampaikan...
eh ada ke...tak paham kalu bitau...
bistu mana lagi ok???entry panjang ke pendek...
 
notadijariku : eima...ko dikeCOLIkan dari menjawab...sebab aku sure ko pilih PANJANG...hahaha...
 

17 comments

Wednesday, December 22, 2010 2:34:00 PM

yang sedang-sedang saja yang penting dia setiaaaa, hehehehe :)

Wednesday, December 22, 2010 2:41:00 PM

pendek buleh... panjang pun buleh... layannnn ;p

Wednesday, December 22, 2010 2:42:00 PM

tak kesah..pnjg pndek sume aku bc..hehehehe..

Wednesday, December 22, 2010 2:50:00 PM

bulih belaka...

Wednesday, December 22, 2010 2:51:00 PM

xkisah..mana2 pon
tp kalau entry dia panjang
komen aku pon panjang selari ngan entry itu hahahhaha

Wednesday, December 22, 2010 2:56:00 PM

yang sedang2 saje...kalo panjang..takut tak smepat nak baca..sbb kena cover line..hahaha

Wednesday, December 22, 2010 2:56:00 PM

TAK KISAH..
SBB
ENA BACA SEMUANYA.. ;D

Wednesday, December 22, 2010 2:58:00 PM

kalau panjang, bold kan kot yang menarik. so mudah tertarik nak bace :)

Wednesday, December 22, 2010 3:04:00 PM

terpulang pada ceritanyer..
kl boleh dpendekkan padat dan mudah di fhm adalah lbh baik

terutama utk org yg bz cam sy ehehehe..

Wednesday, December 22, 2010 3:08:00 PM

mana aci ...ttp nk komen ... panjang kat umah itu aku yg punya ...hehe

ade je idea ek .. haha

kak aku pilih sederhana tak mo panjang sgt ....
tp klu panjang pun ok klu ade selingan ....klakar emosi..gambo ....

tak de gambo pun tak pe ...klu entri tiptop... cam entry2 kak sblm ni ...kan kan ...

soalan aku plak korg suka reply pepanjang ke pendek2 ..aku suka panjang sampai kadang tuh terpikir nk wat entry utk reply komen

Wednesday, December 22, 2010 3:35:00 PM

ku suka n3 sderhana...hehehe...sng nk bc...dh sng phm..hehe..

pstt; tahniah mng GA edy...

Wednesday, December 22, 2010 4:13:00 PM

sy suke sederhana..sng nak bc & fhm..:)

Wednesday, December 22, 2010 5:04:00 PM

sy xkesah..dua2 sy layannnnnnnn

Wednesday, December 22, 2010 5:26:00 PM

ikut story arr.. ringkas dan padat pun should be ok. takmolah panjang sgt, nanti aku malas nak baca nanti.. pastu dah takmo singgah sini. kalu aku tak stop kat sini cemana uwang nuff ko nak bercambah??? hehehe... :p

Wednesday, December 22, 2010 5:46:00 PM

saya vote panjang... kalau tulis panjang2 lagi sedap nak baca. kalau pendek sangat, donut dlm mulut belum habis kunyah, dah habis baca 1 entry

Wednesday, December 22, 2010 8:04:00 PM

saya suka yg sedang2 saja..hehe..

Thursday, December 23, 2010 10:04:00 AM

yang sedang2 sajeee yang penting dia setiaaaaa.. aku suka dia makk!!! eh ternyanyi lak!!! kalau panjang tapi ayat dia bessttttt memang sanggup bace sampai akhir..

Post a Comment