Thursday, December 9, 2010

Masak | Malas


BJ :masak apa petang ni

Baby Bop : no idea la...makan jelah pe yang ada...

BJ: ok...tak makan pun takpe...

hurmm...aku kan, kalu hari² orang dok tanya pe nak masak petang ni, sure aku blur...
jawapannya sangat la mudah...dah lama aku tak masak beria ok..
alasannya??? aku M.A.L.A.S...

bukti???nengok gambar bawang dibawah ni...
dah naik cambah kan...
hahaha...lama tul aku tak masak ni... :p

notadijariku: arghhh laponya...nak makan apa niiiiii!!!!

17 comments

Thursday, December 09, 2010 12:35:00 PM

haaa......tau takpe, ieda pon malas litelite gitew, hahahha!

Thursday, December 09, 2010 12:47:00 PM

tak sudi follow kita ker?? cedih...

Thursday, December 09, 2010 12:48:00 PM

sambai kuar pokok dah bawang tu...
hehehe..

org plak sejak 2 menjak ni rajin..
tp rajin wat breakfast je la..
bangun kul 6, pastu masak..

ptg plak hubby kate x payah masak..
makan ape yg ade..
die nak diet..

hehehe..

tp weekend kene masak..

Thursday, December 09, 2010 12:49:00 PM

aku hari2 masak.. walaupun dh janji nk makan luar.. masak utk hubby balik lunch esoknye.. aku masak mlm buta..

hubby nk makan air tangan is3 yg comel katanya..

Thursday, December 09, 2010 1:15:00 PM

NANTI POKOK BAWANG TU TUMBUH MCM POKOK KACANG AJAIB. BLH NAIK KAT LANGIT JUMPA GERGASI & AMBIK ANGSA Y BERTELUR EMAS TU..

LYA NOK SUTIR TELOR MAS TU..

Thursday, December 09, 2010 2:11:00 PM

hehehe... kita silap orang le. manyak sori ha.. *_*

Thursday, December 09, 2010 2:24:00 PM

eh..eh sama la .... asek masak megi goreng kat fahim je ...
itu je budak itu mkn ...

Thursday, December 09, 2010 2:37:00 PM

Bj tu apo?

Thursday, December 09, 2010 2:46:00 PM

@Ieda Al-Habsyi
hahaha...akak ni malas tahap kronik dah dik ieda...

@NM02
eh kan saya dah polo
baper kali kena polo ni...hehehe...

@mama dhia
akak malas dah...hahaha...

@ayang
lenkali tolonng masak tuk aku sekali...

@LYaFRINA
perghhh giler tinggi imaginasi lya ni...haihh...

@eima
hahaha, samalah kita...

@whoopz
bj??nengok cd barney...sure ko tau... :p

Thursday, December 09, 2010 3:07:00 PM

idah pun kdg blur gak kalu org tya masa kiter di opis..idah jawab sng ajer..blk umah nnt ar tgk lauk ape yg ada..blur..blur..

Thursday, December 09, 2010 3:15:00 PM

kih3..umah aku plak bawang sentiasa abis..bkn rajin masak sgt pon..tp klu masak mmg ltk bawang

Thursday, December 09, 2010 3:42:00 PM

muaha..ha..sama la kita. Kadang2 buruk jer. Dah hujung minggu jer baru masak. Tapi nasib la sang suami rajin gak turun dapur so legaaa sikit

Thursday, December 09, 2010 3:44:00 PM

haha...tunggu bawang tu tukar kaler lorrr....:p

Thursday, December 09, 2010 4:00:00 PM

huishhh dasatttt mmg btl2 lama tak masak tu hahahaaha

Thursday, December 09, 2010 4:07:00 PM

ala... keluar daun tu ok lagi... jgn busuk udah... itu lagi terlampau... ;p

Thursday, December 09, 2010 10:26:00 PM

lebih kurang jer cam saya...bila time balik keje hubby tanya mlm ni nak makan apa sure jwb entah...cuma lately ni rajin skit masak tp yg simple jer

Monday, December 13, 2010 9:13:00 AM

aku kalo bawang dah jadik mcm gini, terus aku timbus dalam tanah... kasi tanam...

Post a Comment