Wednesday, December 1, 2010

Melepek Kesakitan...Arghhhh


salam semua...adehh...masa menaip entry ni aku dok dalam jamban...(ini aku tipu) yang sebenarnya aku sakit perut yakmat...nak kata cirit birit tu, tak sure la...tapi memulas2 sejak pagi tadi...dan sudahnya, aku mc sendiri ari ni....haihhh...

aku syak ni sure makanan yang aku pulun malam tadi...haihh...daging bakar air asam...saper tak leh tahan nengok kan...tu yang beria pulun tu...sudahnya sendiri mau tanggung la...
haihh....ingat nak berehat ari ni...tapi camner nak berehat, bebudak ni cam tau jek aku tak p koje ari ni...
si kakak takmo p taska...adik apatah lagi...pepagi sibuk nak ikut abi dia p keje...haiyaaa...
bawalah abi, senang sikit ibu nak berblog ni...boleh???

dan pagi tadi ingat nak p klinik tuu nak bawa irfan sekali sebab dia cam berak cair jek dua tiga hari ni...tapi sampai jek kat klinik nengok perghhh giler ramai patient yang menanti dengan sabar tuk ketemu sama itu bapak doktor...arghhh aku bukan orang yang sabar nak menunggu lama...tetiba aku nak terberak kang, susah plak...so batal jelah asrat murni aku tu...nengoklah petang2 kang kalu aku daya layan meke berdua ni, aku p la klinik...kalu idak, aku cuti jek..cuti kan ada lagi balance 30 hari...apa de hal...kan kan.... :p

tapi yang sonoknya duit saguhati ke nama dia RM500 dah selamat aku keluarkan dari bank tadi...hahaha...
ingat nak p bayar duit yuran taska mereka berdua...dalam RM1125.00 lagi balance tu en hubby sila top up ok...jangan segan2...hahaha....

notadijariku: korang saje wat tak nampak duit RM500 ni ek...tu yang tak terusik tu...huh...jeles ok!!!

9 comments

Wednesday, December 01, 2010 10:39:00 AM

hhii
mc rehat la akak

Wednesday, December 01, 2010 10:59:00 AM

memang buat2 tak perasan. kang kalu dah terperasan kang RM500 laju jek mengalir cam RM50. cepat jek nak abis kang..

eh mot, pandai perut kau nak sakit harini kan??? timing baiiikkkk punye.. kekekekekek.. kalu aku lah, dan2 tu jugak perut aku terus pulih.. ahaks!!!

Wednesday, December 01, 2010 11:10:00 AM

gile byk lg cuti ko ek..aku tggal 4 ari je..tu pun mgu dpn nak amik 2 ari tggalla 2 ari je..adeh..

Wednesday, December 01, 2010 11:13:00 AM

cian ieda, mane nak dpt 500 org swasta, gigit jari aje! :)

Wednesday, December 01, 2010 11:28:00 AM

duit dah masuk???... eh bulan lepas punye gaji belum abis lagi la... camne nih?
cewah... hahaha
kejap lagi nak gi Jln TAR beli baju skolah kakak...;p

Wednesday, December 01, 2010 12:30:00 PM

buzz buzz

Wednesday, December 01, 2010 2:52:00 PM

cam takut je nk gune 500 tu..
tp kepala otak sudah rangka jadual shopping..hahahaha camne?

smoga slmt... membuang...

Wednesday, December 01, 2010 3:05:00 PM

sebbaik dh masuk.. saya dah keringgg ni.. huwaaaa

Thursday, December 02, 2010 11:15:00 AM

WANG tuu.. tak leh buat2 tak perasan... huh

Post a Comment