Wednesday, December 29, 2010

Memandangkan Cuti Raya Cina Ni Lama...Makanya Aku...


makanya aku telah gatal tangan p menempah bilik kat SINI...yelah, cuti lama tu...amik cuti sehari pada 2hb...dapatnya 6 hari termasuk sabtu dan ahad...destinasi kali ni, tak lain tak bukan CAMERON HIGHLANDS lagi...dah alang² cuti ni nak balik penang kan...sebab ada kenduri kawin sedara hubby...so on da way leh ar singgah semalaman kat sana...turun cari CH terus ke penang...
owhh, tapi p CH kalu dari sini tak lalu ar ikut simpang pulai...lalu ikut tapah...ritu naik CH ikut simpang pulai sebab singgah on da way pulang dari kampung di penang...gitulah kan citernya...

aku buk bilik biasa jek...RM25 semalam... jadilah...cam ari tu jugak...amik semalaman sudah...check in jam 2 petang pada 1 Februari 2011 manakala check out pada 2 Februari 2011 jam 12 tengahari...sudah cek out terus ke penang la...

lum lagi wat pembayaran...BARU JEK AKU BOOK TADI...ce nengok tarikh dalam kotak merah tu...sok la baru p BPH sana ..skang nak tunjuk bukti dulu....
ni kali ketiga aku book umah peranginan persekutuan...sangat murah kan...
takde maknanya nak dok otel beh²...harharhar...

owhh, kalu p cameron tu, tak sah la kalu tak borong FM bebanyak...ritu kan aku ada wat ga kan..so sila tunggu, mana tau ada ole² tuk korang...aku kan pemarah...eh pemurah...:p

fakta: aku book dulu baru bitau hubby...bertuah punya bini...:p

13 comments

Wednesday, December 29, 2010 2:01:00 PM

ena gak la cam tak jadi jer nak ke sana.. sob sob..

izan ena tompang sebelah kaki yeh!.. ;P

Wednesday, December 29, 2010 2:02:00 PM

adei aku dengar je tapah aku dah pening hahah seius tak sanggup dah lalu situ muntah ijau aku
weh bila mana nye ko booking ni?sure dah lama kan

Wednesday, December 29, 2010 2:05:00 PM

Baru jer skali g CH. tu pun sebab keje. nanti jangan lupa beli sayur bebanyak tau

Wednesday, December 29, 2010 2:12:00 PM

have fun kak

Wednesday, December 29, 2010 2:14:00 PM

emmm cuti CNY ni akak gi Mersing... hantar pengantin...

Wednesday, December 29, 2010 2:16:00 PM

@Ena
bleh bleh...meh ar tumpang...kete kecik jek ni...hahaha...

@Nana
aku baru jek buking ni ha...:p

@Safari09
boleh, pastu kena post ke mung ke der???

@wanie
tenkiu...come and join us...

Wednesday, December 29, 2010 2:38:00 PM

penah book tp tak pegi ... hehe
tah die blacklist dak ...hahah

Wednesday, December 29, 2010 2:39:00 PM

jelesnye aku..aku nak bcuti kene la tggu thn dpn..mklumla ms cuti pnjg tu aku tgh srt kan..kang teberanak tak psl2 jd warga CH lak..hehehehe..

Wednesday, December 29, 2010 3:09:00 PM

nak book jugak.... tp nnt ler.. line x clear lagi la..

Wednesday, December 29, 2010 3:35:00 PM

Baik punya plan (^_^). Aku pon nak gi sana gak, tapi tgk budget dulu.

Wednesday, December 29, 2010 4:04:00 PM

syoknya dapat duk umah peranginan persekutuan tu..Federal je leh kan..negeri tak leh rasanya..

Wednesday, December 29, 2010 4:20:00 PM

@eima
owhh...rugilah gitu weii...

@umilia
takper weii...de peluang nanti, p la...aku ni pun alang2 balik kampung jek...

@deelira
tunggu line clear book ek...

@fiza
aler, kalu idak leh p berjemaah...hahaha...

@Sricahaya
eh tak tau la...rasanya sesapa pun bleh kut...janji orang gomen sudah...

Wednesday, December 29, 2010 6:03:00 PM

nak stroberi, nak stroberi.....

psttt...jgn lupa buat aksi guling-guling mcm dlm filem hindustan kat ladang teh nanti..ekekeke

Post a Comment