Monday, December 20, 2010

Mentang-Mentanglah Ko Dah Glamer Sekarang...Berlagak Ek???


tetiba sentap pasal apa??hahaha...
ha, aku bukan nak citer sal hanis lagi ekk...dah abis dah citer dia tuu...tapi rini aku nak citer lagi sorang minah yang bleh tahan glamer jugak dia skang...sana sini orang dok sibuk perkatakan tentang dia...
eh aku pun nak sibuk sama...hehehe...
KAK LIMAH kalu korang perasan...nama ni makin glamer sana sini weii..
tapi yang cam takut2 berani tu, kak limah ni hantu...aiyayaya...

ha, korang dah nengok ke citer HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH ni...???
giler panjang tajuk citer....camner citernya???sebab sana sini kata best, banyak pengajaran dari citer ni...
hurmm...aku lak tak tau nak kata apa...
tak p nengok lagi...ritu, hubby ada gak ajak nengok...
tapi tulah, tah bila tah...kena curi2 masa gak ni...tak pun amik cuti sehari...baru beh p layan wayang...
dah tu, takkan nak curi kuar time keje lak kan... :p
kalu bos takde, ok jek...ni bos ada la plak sepanjang minggu ni...
so dok dediam jelah dalam opis ni ha...

tapi cam nak nengok narnia...eh ngangkung...eh kak limah....arghh...mana satu nak nengok ni...
tetiba jadi tamak semacam jek kan ...cehh...
perginya tah bila...tapi tak salah simpan angann² dulu...hahaha...

17 comments

Monday, December 20, 2010 9:11:00 AM

tak kesampaian nk tgk movie dah sejak dah kawen ni ..dulu bleh la diam2 pi ...skrg laki aku tak bg .... huhu

Monday, December 20, 2010 9:13:00 AM

huwaaaaaaaaa dah lama giler rasa tak tengok wayang... nak test bawa anak tp risau dia meragam dlm tu.. org kate best ek citer kak limah ni.. jom try tgk.. heheh

Monday, December 20, 2010 9:15:00 AM

ade org ckp ngangkung tak cukup lawak, better HKLBR....aku pun nak nengok, tah bile agaknye nak nengok...huhuhu....

Monday, December 20, 2010 9:19:00 AM

nk tgk klimah jgk!!

Monday, December 20, 2010 9:19:00 AM

ade gak yg cakap cite kak limah tak best mana... ngangkung - bole la... klu nak layan lawak... nak layan best cari cite lain la...

Monday, December 20, 2010 9:21:00 AM

1st time dgr tajuk HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH... trus reuja nk tgk.. sbb dr tajuknya pon cam dah ada tarikan magnet nok nengoknyer.

Monday, December 20, 2010 9:22:00 AM

pegi la tgk smua2 citer tu br adil..ehheheh...

Monday, December 20, 2010 9:28:00 AM

tengok sume kak, movie marathon

hikhikhik

Monday, December 20, 2010 9:36:00 AM

betui2....glemar dh kak limah skrg..hikss..

Monday, December 20, 2010 9:50:00 AM

kak, amik la cuti.. leh tgk sume movie yang akak nak tengok.. haaa kan puas ati hihhihihi

Monday, December 20, 2010 10:03:00 AM

sblm rancang nk dating tuu. rancang dlu nk tinggal anak2 kt mana.. nk tumpang kt rumah aku pun xde hal.. aku pun sensorang gak ni kt rumah.. hehe.. ehh aku garang sikit la kann... ;p

Monday, December 20, 2010 10:27:00 AM

dah tgk cite kak limah!!!!
SANGAT2 TAK BESH!
lawak diew sgt2 bodoh!!!!!!!!!
x suke!!!!
arghhhh
geram sgt2!!!!!

Monday, December 20, 2010 10:59:00 AM

aku mcm nk amik cuti khamis ni nk buat maraton wayang
khamis murah sket ade 50% off lady's day

jom jom :p

Monday, December 20, 2010 11:24:00 AM

buat movie marathon...cam masa bercinta2 dulu...auwwwwwww

Monday, December 20, 2010 1:15:00 PM

ngangkung bez!

Monday, December 20, 2010 1:49:00 PM

kak mot, buat marothon la tgk dari pagi smpai malam, hehehhe :)

Monday, December 20, 2010 3:13:00 PM

eh, nnti beli vcd la..leh tgk besame keluarga..tgk smbil baring2..makan2..dan tido2..

baru rm29.90..leh tgk 4branak..kalo x paham, leh reverse kejap..x pon fwrd kan bile boring..ehhe

Post a Comment