Thursday, December 2, 2010

Merehatkan Kaki...


leh kerana mud tak berapa nak ada...
otak semakin tepu tak pat berfikir dengan betul...
perut masih meragam...
so, aku amik keputusan nak citer sal citer minggu sudah...
ari ahad dua minggu sudah kut...seperti tarikh yang tertera pada gambar...
masa ni kat jj seri kembangan...
saje jejalan cari pasal masa kekeringan ni...hehehe...

so, dah jejalan tu, ternampak spa fish...ok gak tuk dilayan kan...
ekseli ni kali kedua aku try spa gini...
kali pertama masa aku ngandung dulu...yakni tahun lepas, seperti di entry INI...
so layan jelah pic yang ada ni....
lemau sungguh ok...

nengok, terbukti banyak sel² kulit mati di kaki hubbyku ituu...


ni plak kaki aku...sikit jek ikan yang datang menghampiri...

geli geleman jek waktu ikan ni datang gigit² manja...

hurmm...korang pernah cuba tak???

notadijariku: arghhh lemauuu...aku perlukan terapiiiii....demm demmm...
erkk...rasa cam nak p giant seri kembangan la...
cari baju kurung siap barang sepasang dua...arghhh....

15 comments

Thursday, December 02, 2010 8:14:00 AM

hee aku xleh wat fish spa
xtahan geli hahah
asik dok gelak gelak & gelak ahhahaha

Thursday, December 02, 2010 8:15:00 AM

jom gi jalan TAR... tu pun terapi jugak... ;p

eh... akak berangan nak buat kolam landskap kat umah letak ikan tu... tapi takde budget la nak buat kolam skrg ni... :(

Thursday, December 02, 2010 8:20:00 AM

sepanjang melakukan terapi ini kat jj EQ aku tak henti2 gelak sakan.. seb bek amik 10minit jek.. n 10 minit aku gelak tak henti2. cam sakai jadinya. n aku serik.. serik sesangat. rela aku beranak berkali2 dari buat ini terapi. huh

Thursday, December 02, 2010 8:29:00 AM

@Nana
hahaha...memang geli weii...
tapi best...rasa ringan jek kaki ni...

@ejaMaria
hahaha...kalu jalan tar di sebelah upis, takyah ko ajak kak..
hari2 aku p...ate bos takde kan...
kak, ko wat la kolam ni kat umah, leh aku datang terapi free...hahaha...

@ayang
eh best per weii...
hehehe...

Thursday, December 02, 2010 8:37:00 AM

huby ena pun dah cuba. tapi ena je belom.. terasa geli la kat kaki ni.. hik3x..

Thursday, December 02, 2010 8:56:00 AM

tak pernah try tapi kalo geli mesti ieda tak tahan, mau gak jerit2, hahahaha! :)

Thursday, December 02, 2010 8:59:00 AM

kat teluk chempedak pon ada.. tp nak buat takut rasa geli2 kaki..

Thursday, December 02, 2010 9:00:00 AM

eeeeeeeee...gelinya tengok ikan-ikan tu..mmg tak pernah buat..tak tahan geli..hahahhaa

Thursday, December 02, 2010 9:08:00 AM

salam singgah..
sblm ni silent reader jer..thanks singgah blog idah..

x geli ker ikan tu main kat kaki..

Thursday, December 02, 2010 9:20:00 AM

aku tak pnah wat..mcm sume org tkut geli gak..hehehehe..eh kat giant seri kembangan ade jual bj krg siap ek..tak pnah pi lg la..

Thursday, December 02, 2010 9:41:00 AM

wat juge kt equine ritu...mmg geli tp rasa bersih sket kaki:-)

Thursday, December 02, 2010 9:43:00 AM

brape hengget nih kak ?>??

Thursday, December 02, 2010 9:46:00 AM

org penah try jugak tp x sampai seminit pun..tak tahan geli..sib baik free..hehehe...

nak ikut gi giant..

Thursday, December 02, 2010 9:54:00 AM

@Ena
ha, kalu gitu ena kena try la...

@Ieda Al-Habsyi
hehehe...akak pun jerit gak, dalam hati...kang jerit kekuat kang, mau runtuh jj tu kang...

@LYaFRINA
memang geli2 pun lya

@idah@mama izzya
salam idah...
sesama..
geli la jugak...tapi best...terapi katanya...

@umilia
ada, kat depan pintu masuk giant tu...
murah2 jek...kain pun lembut jugak...

@mrs zura
haah, kan rasa bersih jek...

@eima
rm5 tuk 5 minit...

@mama dhia
heheh...nak ikut...jom jom... :p

Thursday, December 02, 2010 11:58:00 AM

mot~ bile ko nak gi Giant ? aku tunggu ko, hahahhaa....

Post a Comment