Friday, December 31, 2010

Minta Tolong Sikit Boleh???


hai korunnkkk...(nada tagline cam cik epal tu...) waahh...tak hagak bagak kan...cik epal...jangan saman saya ye...hehehe...ok sok last day for the year 2010...
dan sempena menjelangnya tahun baru ni kan, aku berhajat nak rombak balik blog list yang terdapat kat sidebar belah kiri ni...nak kasi fresh sikit...
ada dua tiga blog aku tak buh sana...
aku p terjah pun melalui dashboard aku tu...
mana yang update tanpa segan terus aku terjah...
kalu 2-3 kali update sehari cam aku, 2-3 kali gak la aku terjah...
siyes, aku suka p liwat...eh lawat kawan2 yang  update...
terutama pepagi masa sampai  opis...masa tu mud keje masih belum mari...
saper yang hapdet terus aku terjah...
tanpa segan ragu2 tinggalkan komen...

maaf la kan, kekadang komen yang aku tinggalkan tu takde kena mengena pun ngan entry...
cuma nak kasi tau  yang aku ada lawat...
aku hargai sangat tiap komen yang korang tinggalkan kat blog ni...
tapi so far aku rasa lagi banyak SILENT READER kut...
tu pun aku hargai jugak walaupun ada yang stalk2 aku ni...
benci tapi nak gak tau perkembangan...eh mungkin ada...saper tau...

so, kepada yang sudi nak bertempek kat blog list baru aku nanti...
silalah tinggalkan link blog kat ruangan komen bawah ni...
aku akan wat beberapa kategori la kan..
eh aku bukan BEN Ashaari yang femes tu yang mampu buat segmen seme bagai...
takk...tidakkkk....aku tak paksa...kalu korang takmo pun tak per...
takde hal la...aku sedar aku saper...

bukan per, tuk tahun baru ni kan, aku nak refresh..nak utamakan mereka2 yang selalu hapdet masuk blog list aku...senang la aku melawat hari2....kira aku pun penyumbang UV kan...kan...

klah, tu jek..tak sudi tak per...no heart feeling pung...
dan entry ni aku akan wat sticky mud stat senin depan...skang kan masih ada entry cabutan bertuah tu kat atas kan...aku malas ar nak wat sticky lagi...kang entry latest jatuh ke bawah...weeee....

daaa...jasamu dikenang....hehehe...

5 comments

Friday, December 31, 2010 2:20:00 PM

cik mot: add ler cik bebel di blog kamu....




http://jommembebel999.blogspot.com/

Friday, December 31, 2010 2:27:00 PM

salam izan (ke nk suh pgl name glamer len ke?) hehe... saya nak buat pengakuan bahawa saya la silent reader tegar blog anda... hehe... sori selama ni saya senyap2 je dok bc setiap entry anda... huhu... salam perkenalan! tapi saya bukan blogger yg tegar mcm izan... saya bukannye slalu sgt hapdet blog... bila free n ada cite br hapdet... moga izan sudi la kenai2 ngan saya... terpanjang la plak komen2 kt sini

Friday, December 31, 2010 4:02:00 PM

tau xpe.. aie pun xmampu nk jd cam ben ashaari.. mase byk utk blog.hehe. aie byk komitmen lain lg..

Friday, December 31, 2010 6:53:00 PM

nanti mai umah akak lak erkkk :)
eppy new year dik :)

Saturday, January 01, 2011 1:31:00 AM

ehhh..jgn lupkan dakuuuuuuu

Post a Comment