Thursday, December 16, 2010

MJ Aku Kini Sepi...

 
hurmmm...MJ malam ni sepi sungguh...selalunya aku akan tunggu tiap kali tibanya MJ...tapi minggu ni nan ado...semenya dah berlalu....
so, tuk ilangkan kesepian aku yang makin melarat ni...
aku cam rajin nak jawab tag yang aku amik tanpa permission kat blog fairul...
sori bro, malam ini sangat sepi...tak tau nak karuk citer apa...sob sob...
sebab tu dok rajin dan oper diri nak jawab tag....
so , moh kita nengok bentuk soklan yang diajukan...

1. Is there a person who is on your mind right now?
ada...tapi rahsia...tak leh bitau sini...
sebab tiap kali aku layan citer or drama...aku mulalah terpikir akan hero itu... :P

2. Do you want children?
dah ada 2 orang...so takmo lagilah nak tambah...cukuplah sepasang buat masa sekarang....

3. Do you smile often?
tak jugak...riso aku kalu orang cop aku gila isim kang....

4. Do you like your hand-writing?
suka...sebab aku rasa tulisan aku lagi cantik dari tulisan boss aku yang kalahkan tulisan doktor...
hopefully boss aku baca ni... :P

5. Are you toenails painted?
hurmm..camner nak jawab ek...ok senang citer, aku tak paham soklan la...
nak nengok kamus, takde kamus lak kat umah ni...haiyaa....

6. Whose bed other than yours would you rather sleep in?
hurmm...E.N.T.A.H...(malu nak ngaku tak paham soklan...hahaha....)

7. What colour shirt are you wearing?
malam ni hitam...sebab MJ kan...so senang sikit...baju gelap2...hahaha...gelak jahat...

8. What are you doing at 7.00pm yesterday?
cam biasa....nengok tb

9. I can't wait till?
neks year...banyak program best akan berlaku...siyes tak sabar giler...

10. When did you cry last?
hurmm...entah...tak rekod la plak bila kali terakhirnya...
takper, lenkali aku rekod ek...AKU JANJI...

11. Are you a friendly person?
tak...aku sombong..siyes sombong...

12. Do you have any pets?
takde...aku tak suka...sebab aku cepat sayam2 pets ni...kang kalu deme tu passed away...aku gak yang sasau...senang citer tak perlu adalah...bleh???

13. Do you sleep with the TV on?
tidak sama sekali...ni tebiat laki aku ni...hahaha...

14. What are you doing right now?
bersila, ngadap lappy sementara jari laju menaip apa yang otak aku fikirkan...

15. Have you ever crawled through a window?
pernah masa umur belasan tahun dulu...skang tidak lagi...berat badan tak pat menampung....

16. Can you handle the truth?
Insyaallah, boleh kalu ada kekuatan...

17. Do you still have pictures of you and your ex?
hurmm...soklan ni leh aku jawab nanti tak...sebab soklan tak jelas la...maksud soklan ex yang mana satu ni...zaman itm masa part 1???part 2???masa keje giant???masa memula keje??ke yang mana???hahaha...giler tul...

18. If you're having a bad day, who are you most likely to go to?
hurmm...tak tau...takde hala tuju...selalu aku pendam sendiri jek...

19. What is you room like?
room mana satu...skang ke or room kat pejabat....

20.What's right beside you?
anak2 sedang layan cd mereka sambil tunggu waktu nak beradu....

21. What is the last thing you ate?
nasi putih, sardin, kacang buncis goreng sotong dan TEMPOYAK...giler kenyang....

huhuhu...berjaya jugak aku jawab semata nak memenuhi masa lapang malam ni...
dan dengan ini, aku nak tag my peberet blogger so far...
sape lagi kalu bukan saudara....SAFARI09....

mat...sila buat ok...ti aku g spot cek blog mung....mung jangan malas2...aku saje nak suh mung update sokmo...hahaha....

2 comments

Thursday, December 16, 2010 9:17:00 PM

kesiannnn...
eh hari tu Izan tag akak ape ha... lupe dah... hahaha... sori... nnt cari ek ;p

Thursday, December 16, 2010 10:48:00 PM

MJ tu apa? nama suami ke?

Post a Comment