Saturday, December 4, 2010

Nak Sambut Besday Setiap Bulan Boleh Dak???


arghh...mencik ar gini...Nuffnang ni saje jek tau...
ritu masa besday aku bulan ogos yang sudah, takde pun nak oper 4 keping tiket free dari TGV tu...
arghh...pilih kasih ar gini...
mencik...mencik...mencik..
sampai hati nuffnang buat aku cam gini...
aku dianak tirikan...sob sob....

eh tetiba jek aku emo persal kan...
dah bukan rezeki aku nak wat camner kan...huhuhu...
TAPI semenya sebab berita INI...
eh, mestilah aku kecik ati tau...
saper takmo menda free...
lagi pulak tiket wayang gitu...
dah la skang aku memang dok kepingin nak nengok wayang....
tapi fikir balik, aku sedih pun takde guna...
sebab derang pilih secara rawak...
bukan aku sorang jek ahli gelihati nuff kat sini...
ramai lagi...beribu malah puluh ribu kut...
kalu bernasib baik, dapatlah...kalu tak...
p beli tiket sendiri la kan...
tak pun wat wayang sendiri...hahaha.....

notadijariku: tahniah pada mereka yang dapat tiket free ni tau....
hurmm...naperlah aku tak lahir bulan december???
arghhhh....

4 comments

Saturday, December 04, 2010 10:25:00 PM

ala... jgn la sedey... jom join contest utk beday Nayli... hadiah dia datang makan kat umah akak ;p

Saturday, December 04, 2010 11:37:00 PM

sabor...tahun depan kot baru dpt rezeki mencurah dari nuffanng. ala, tiket wayang murah jer akan..mampu beli..hehe :)

Sunday, December 05, 2010 12:15:00 AM

oho.. ena still tak tahu lg pasal tu.. alahai.. ketinggalan jamang betul la.. tak pe la maybe next time ada la tu.. hehe


eh! betul ker izan blh tolong renovate umah ena ni? cam best jekk.. ena memg maleh nak godek2 sangat mende2 ni tau.. naper ntah.. susah nak berkenan sangat gamaknya.. camtu kalo ena nak camner? eheheh..

Sunday, December 05, 2010 9:02:00 AM

YE K..LYA PON TAK TAU PASAL TU.. HUHUHU...

MEH LYA BLANJE TGK RAPUNZEL.. NAK X???

Post a Comment