Friday, December 3, 2010

Ngangkung???Korang Dah Nengok Kew???


bila nengok prebiu filem ni....hati mula gundah gulana...


hurmm...dah lama tak nengok wayang...
jauh di sudut hati teringin gak nengok...
tapi bila...wat wayang sendiri bleh???hahaha...
dan sana sini dok heboh perkatakan citer sal ngangkung ni...
aler nak gak p nengok...
jom bang...
sesekali dua kala pe salahnya kan...
sesapa dah nengok sila review kat sini...
dan tolong racuni aku suh p nengok jugak...
plisss.....

notadijariku: arghh...aku kan die hard fan si sam ni (erkkk sejak bila tah)...so kena dan mesti p nonton ni...huhuhu...

10 comments

Friday, December 03, 2010 7:53:00 AM

org kata mcm best.. bila la dpt gi tgk kt wayang.. arghhh

Friday, December 03, 2010 8:05:00 AM

kalau ada org nk jaga Habib mmg nk tgk tapi xde yg sudi huhu

Friday, December 03, 2010 8:19:00 AM

jom kite ngulau time opis...

Friday, December 03, 2010 8:21:00 AM

org kata cite ni tahyol..org kate la..aku x kate ape2 tau..ehe


mrs-zura carik la babysister..

Friday, December 03, 2010 8:46:00 AM

kite pun dgr org ckp je..mcm besttt! jom kita pakat2 hasut en suami memasing tgk citer ni..sure best!

Friday, December 03, 2010 9:04:00 AM

layan kakkkk kelakar hikhik

Friday, December 03, 2010 9:14:00 AM

tatau la best ke tak ...pi la tgk kak oi

Friday, December 03, 2010 9:54:00 AM

aku tau sp da tgk..mel da tgk wei..kite suh dia jg ank2 kite jap nak tak..tlg kwn2 katenye..leh kan mel..hehehehe..

Friday, December 03, 2010 10:22:00 AM

nasrul heboh nak nengok citer nih.. sibuk suh aku bli cd bagai

Friday, December 03, 2010 10:36:00 AM

preview dia cam best kannnn.. nak sangat tengok tau!!! hihihihi tengok la klu anak kena pinjam lagi.. leh laaa merambu dengan hubby hahahahah

Post a Comment