Thursday, December 30, 2010

Pagi Ini...Tiba-Tiba Nama Khairul Fahmi Jadi Sebutan...Blog Jejariruncing Diserang...


memula korang nengok ni...
ni gambar capture aku amik dari blog SINI...




ni aku baru capture...9:04 pagi...follower 2065
9:22 pagi...2114 follower...skang korang nengok ar sendiri...hehehe...

perghh...siyes, ni pestime aku nengok blog diserang ngan follower yang mendadak dalam sekejapan jek...malam tadi aku nengok takdelah sampai 1k lagi...tapi skang...agagaga...giler ar...siyes...

dan sana sini dok citer sal KHAIRUL FAHMI...aku rasa keywords yang orang dok gugel skang...
dan nak tergelak jugak la bila dengo hot fm pagi ni...si farra pakai nama farra fahmi...weeeeeeeeeeeee....fenomena demam piala AFF ni...hehehe...

eh lupa lak...ni blog awek beliau...ELIA
sepagi aku dok membaca blog dia...sweet tul citer² dia...memang bis layan la...kalu korang ada p blog dia...nengok ar masa fahmi tak baper glamer, komeng pun tak banyak...tapi skang...wahhhhh tahniah MALAYSIA...

notadijariku: hai elia...sudi datang blog akak tak???fahmi glamer skang ni...kim salam ek...cehhh tetiba jek...heheh...

16 comments

Thursday, December 30, 2010 9:18:00 AM

GILE PANTAS ENTRY KAU

Thursday, December 30, 2010 9:22:00 AM

aku br nk wat entry ...kiki
gile kan ... tak pasal sekali awek die glemer ....

Thursday, December 30, 2010 9:29:00 AM

WOWWWIIIII !! GILER AAA

Thursday, December 30, 2010 9:29:00 AM

WOWWWIIIII !! GILER AAA

Thursday, December 30, 2010 9:30:00 AM

semoga berkekalan selamanya utk elia

good luck ;) hikhik

Thursday, December 30, 2010 9:30:00 AM

nape pulak tak sudi kak..akak panggil sy mesti datang..hehe..

sy pon terharu sgt ngn benda ni smua. tak sangka n tak jangka langsung..thanks ye smua=)

doakan kebahagian kami ye!

Thursday, December 30, 2010 9:31:00 AM

heheheh terus hit blog aweks dia....

Thursday, December 30, 2010 9:35:00 AM

waa... dah la buat entry psl KF... lagi pasal blog jariruncing... pastu elia dah singgah komen pulak... jeles wooooo...

Thursday, December 30, 2010 9:37:00 AM

wah mot..awek org glamer da jd follower ko..ape pun aku mmg tabik spring kat khairul fahmi tu.muda2 dah nmpk kewibawaannye..ceh gitu..tahniah kat fahmi n pemain malaysia..MALAYSIA MMG BOLEH..

Thursday, December 30, 2010 9:42:00 AM

giler rmi follower die..ehhehehe

Thursday, December 30, 2010 9:46:00 AM

wah..tuah ayam nmpak di kaki.tuah elia nmpak pd fahmi..huhuhu

Thursday, December 30, 2010 10:12:00 AM

harap harap pretsi terus maningkat..umur masih muda...21 tahun...pengalaman kena tambah lagik...jgn jadi mcm player yag lepas2..di puji melambung bila mantap..bila dah drop...org akan cai kita...THNIAH..

Thursday, December 30, 2010 10:13:00 AM

khairul fahmi mmg terbaik..
eh, x nk ke cari jodoh artis..haha

Thursday, December 30, 2010 10:35:00 AM

amek kau...jejariruncing dah dtg

Thursday, December 30, 2010 11:37:00 AM

semoga khairul fahmi datang ye masa majlis kawin...ehehehheeee jgn tak dtg sehari sebelum kawin ye..

eh tiba2 lak...apa kes..takde kes..saje je...

tapi nama fahmi tu mcm nama bekas bf aku la...ahahahahhahaaha

smlm aku tiba2 tgk bola...alalalalalallaallalala

Thursday, December 30, 2010 11:52:00 AM

saya minat FAHMI...adui....suka tengok muka dia..

td dah terjah blog awak dia... suka baca hasil penulisan si elia tu....lagi2 time diaorg berjumpa dan dating...sukaaaa sangat..cam baca novel!!!

Post a Comment