Thursday, December 23, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011


semalam opismate yang juga blogger ada tag aku ngan menda alah ni...
erkkk blogger peramah...adehh...aku mana peramah..PEMARAH adalah...
tapi namo hampakan harapan dia yang berbesar hati tag aku ni, aku layan jugak...
disamping membanyakkan kawan blogger...namo ar berada di takuk yang sama jek kan...
tak salah pun join sana sini...hehehe...layan sudah...



Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?

1.Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';

2.Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;

3.Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini > http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

4.Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.

ok, aku nak tag...
mata hati
ejamaria
fieza79

9 comments

Thursday, December 23, 2010 6:47:00 AM

nak calonkan kena 'dating' dulu ni...hehe

Thursday, December 23, 2010 7:16:00 AM

ko mmg terlebih peramah kak kekekek

Thursday, December 23, 2010 7:27:00 AM

hak hak seb bek buat hehe

Thursday, December 23, 2010 7:52:00 AM

nko saje la cik mot... tag akak malam-malam... mana ade buka blog... tengok pagi ni dah terkejut... ok... la akak amik la tag ni...

Thursday, December 23, 2010 8:08:00 AM

peramah + pemarah..ok jugak..hehe..

Thursday, December 23, 2010 8:10:00 AM

ooh peramahnya kam0..hehe..peramah tanpa suara, ok apa..kan..hehe..

Thursday, December 23, 2010 8:38:00 AM

hoho..

mcm2 pesen award skrg ni kan! yg pasti izan memg layak menerimanya.. keep it up! :D

Thursday, December 23, 2010 8:58:00 AM

akak memang peramah pun.baik ati, cantik, vouge,isteri mithali, banyak la lagi.x cukup nak komen2 sini.



p/s: baik punyer puji nie. pizza ex

Thursday, December 23, 2010 9:20:00 AM

fuh ...aku tak peramah ..seb baik ..hahah

Post a Comment