Friday, December 24, 2010

Permintaan Pelik Seorang Anak


entry ringkas pepagi jumaat yang berbahagia ini...
sebagai entry pemanas sahaja...
waktu kejadian, di kala malam yang bercuaca suam2 suku...tatkala si ibu sibuk mengadap lappy nan satu ini...dan datanglah si anak dara...

kakak: ibuuuuu...nak adik lagi 2 boleh tak??? 
(sambil buat peace...)
ibu: hah ????????

kesimpulannya?..korang simpul la sendiri....mati akal mak tau....adehh.....lagi 2 tu tak tahan...ada dua ni pun ibu hampir meroyan...nak tambah lagi dua???

buat kakak: tunggu lagi 5-6 tahun ibu jawab soklan kakak ni bleh...hahaha...

21 comments

Friday, December 24, 2010 8:05:00 AM

ko cakap jek laa.. okk ibu proses sekarang!! barula dia tak tanye2 lg.. haha

Friday, December 24, 2010 8:08:00 AM

takper kakak, tunggu jer tahun depan ekk..huhuhu

Friday, December 24, 2010 8:11:00 AM

hehehe..cam ne plak kakak leh terpk nak lagi dua adik tu..?

agaknya dia nak main tak cukup korum tak?? sbb tu dia nak lagi dua adik..hihihihi

Friday, December 24, 2010 8:16:00 AM

@ayang
eh tak leh weii...kakak cepat ingat...kang dia tanya mana hasilnya aku nak jawab per...lagipun aku bendera merah semalam...

@Mata Hati
erkkk tahun depan...biar betul ni...saya lum bersedia...

@Sricahaya
tak tau la...budak²...nni sure cikgu yang ajar ni...hahaha...

Friday, December 24, 2010 8:23:00 AM

eh... tak pelik permintaan kakak tu... ok... jawab bole je ;p

Friday, December 24, 2010 8:34:00 AM

jwb jgn tak jwb...

Friday, December 24, 2010 8:36:00 AM

hehehe..

si kakak tak puas main kot.. asyik main berdua jekk.. nasib baik anak2 ena lom mintak lg.. tp abah dorang dah mintak.. ahahahhaha...

Friday, December 24, 2010 8:49:00 AM

ok la tu..bleh masuk dlm list azam tahun baru...hehe..

Friday, December 24, 2010 8:59:00 AM

@ejaMaria
ok, bila akak sudi sponsor susu dan pampers dari kecik sampai beso...lalala...

@zue @ annaleeya
dah jawab dah...hehehe...

@Ena
hahaha...yang dok ada pun selalu gaduh ena weii...ni plak nak tambah????owhh tidakk...

@Mama Hanim
hahaha...out of list la...:p

Friday, December 24, 2010 9:20:00 AM

aku gelak sorg jer bc entry ko ni zan..dok bygkan cemana la ghuper si kakak time dia nanyer ko soklan tu...haha

ko kna jwb tu zan..tertyer dia nti...uhuks!

Friday, December 24, 2010 9:20:00 AM

erk..ckp kt kakak kalu ibu bg adik sume kakak buat termsuk basuh uk uk n jaga adik boley hihi..cute je bila anak tny mcm tu:-)

Friday, December 24, 2010 9:27:00 AM

beranak kembar kak

hehehe

Friday, December 24, 2010 9:42:00 AM

gulllppppppppppp!! jawapannya ibu jawab beberapa tahun lg ya.. masa tu adik beso dah boleh tolong ibu jaga adik2... ehhehe

Friday, December 24, 2010 9:44:00 AM

nanti ibu beli adik kat giant... hahahhahaha

Friday, December 24, 2010 10:23:00 AM

Apa lagi cik mot, kakak dah minta tu...ekekekeke...

Aku pon tak dpt nak simpulkan klo anak buat permintaan mcm tu.

Friday, December 24, 2010 10:27:00 AM

SALAM...JOM LAYAN PERLAWANAN AKHIR PIALA SUZUKI 2010 DI DATARAN PUTRAJAYA PRESINT 3.

SILA CLICK....

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/12/aff-suzuki-cup-2010-tayangan-di-dataran.html

Friday, December 24, 2010 10:27:00 AM

hahaha...sme ngan mina waktu kecik2 dulu...smpai menangis2 nak adik...
doa hari2 tu....last2 dpt gk...doa kanak2 kn makbul...hehehehe

Friday, December 24, 2010 10:38:00 AM

bagus la permintaan kakak tu...2 je ke..bkn 4:-p

Friday, December 24, 2010 10:40:00 AM

wahhh kakak nk adek lagi...hahha
pe lagi k.izan....

Friday, December 24, 2010 10:44:00 AM

@aLoNg@Na
hahaha...aku dah jawab long...tapi dalam hati la...:P

@mrs_zura
ha, masa tu baru leh pertimbangkan permintaan dia...

@WaniE
weii, beranak tu bleh jek, cuma kalu ko sapot susu, pampers, taska seme, aku no hal...hahaha...

@@e_da
hehehe...itulah jawapan yang kita cari...

@Lynn
eh ada dijual ke???kalu ada aku nak cari sorang dua...hahaha...

@Cik Kamoo
maaf, saya tak layan bola...hehehe...

@mamat80
eh agaknya si kakak ni dah reti berdoa ke blum..kena cek jugak ni...

@mama tisya
kak weii...lagi bagus kalu tisya yang wat permintaan ni...hahaha...

@eima
eh eh...ko nak join sekali pun bleh...hahaha...

Friday, December 24, 2010 11:52:00 AM

Boleh dah bg adik tue..he..he..bila anak dah meminta mmg dah kena bg la..

Post a Comment