Thursday, December 23, 2010

Petang Yang Dingin


ekseli aku cuti ari ni...tu takde komen balas dan komen kat blog korang2 seme...sori ek...malam kang aku tawaf...eh tak leh tak leh...malam ni malam jumaat....eh lupa lak...boleh boleh...malam jumaat aku kan sepi...kata bendera merah...pandang jelah mampu kan...hahaha....

sepatutnya aku cuti semalam...tapi bos tak paham walaupun aku dah buat muncung2 bontot itik..so pepandai aku jek aku cuti ari ni...motip cuti???aku p meronggeng nengok wayang ngan suami..berduaan berjemaah...semata nak nengok kak limah ye kengkawan...hubby aku ni la...rindu kat kak limah dia yang  baru nak balik umah tu...erkk...tetiba plak kan...

so entry2 aku sebelum ni, seme entry merentas masa la bak kata saudara fairul tuuu...seme auto publish...gigih aku sengkang mata menaip malam tadi, karang seme semata takmo biarkan blog aku ni sepi...hahaha...eh kata blogger tegar kan...biasalah tu...nak berjaya kena berkorban sikit...

takde entry takde orang datang jengah...kang merundum UV aku ni kang...pastu nuff majuk susah nak pujuk weeii....oh olay BE i lebiu...dok dediam sampai RM100 ek...sikit jek lagi tuuu....hahaha....

notadijariku : masa aku tulis entry ni aku pun tak tau hubby ajak nengok wayang kat mana...
maybe yang dekat...maybe tempat aku tak pernah p...eh paling dekat pun alamanda...kita tunggu teka teka...daaa....

3 comments

Thursday, December 23, 2010 3:15:00 PM

anak tgal mana ??
anto nuseri gak ke ...

Thursday, December 23, 2010 3:44:00 PM

hoho..

p beronggeng rupanya korang yeh!
best kan p beronggeng berdua camtu.. kami ni dok plan tapi plan je la.. idoknyer menjadi.. sob sob

Thursday, December 23, 2010 4:10:00 PM

td aku ingt nak gak tgk kak limah tu..skali yg plg awl kul 5.30 la kat alamanda..hampa sgguh..

Post a Comment