Sunday, December 26, 2010

Please...Kiss Me...


perghhh...tajuk tak hengat...leh timbulkan kontroversi gini...huhuhu...aku tau laki ke pompuan sure suka kena cium kan...eh ni aku bukan nak citer sal cium antara pasangan yang dah kawin atau yang dah akil baligh...tapi nak berkongsi citer cium baby...
pernah tak kita terfikir naper kita suka bangat cium baby???terutamanya baby yang baru lahir...pantang angkat ke riba ke, sure nak cium...dah jadi cam tindakan refleks plak kan...kalu kat umah ni, dak irfan baper kali sehari tah kena cium ngan aku...lebih dari apaknya...hahaha....aku suka gomol dia...sebelum ni suka gomol si kakak...tapi sejak kakak dah beso, adik ar plak jadi mangsa...eh kakak pun aku cium jugak...apaknya pun sama....weeeeeeeee...

dulu kan, masa kecik2...bila nengok tb...aku jeles tul ngan budak2 yang kena cium oleh hero2 kesukaan aku...arghhh jeles ok...aku pun nak jugak kena cium gitu...kan best kalu jadi budak...sure bertalu2 kena  cium kan...bau budak ni kan wangi walau busuk...tak caya, ce korang p cium budak yang baru lahir...wangiiii jek...

eh jap, ekseli apa motip aku citer sal cium cium ni...tapi kira oklah kan citer sal cium budak budak...tu lum lagi aku kupas sal tebiat korek2 cium...hahaha...ini memang parah...aku pun tak sanggup nak citer sal tu...kang ada kata aku ni tak semenggah plak...hehehe...segan la mak...



arghh...apa cium2...nak kena tampar??? korang dah kawin ke belum ni....hahaha...
ok, dah la...sambung wat keje surirumah jap...

8 comments

Sunday, December 26, 2010 10:02:00 AM

ahahhaha..

main taram je nak cium2 ye zan!..
yerla bau budak memgsangat wangi wlaupun masham.. sama ngan ena nie.. dak irfan tu sokmo kena gomol.. ahahha.. tetap wangi di hidung umminya.. mungkin masham idung owang lain.. huhu..


comei plak gambo irfan tu.. :D

Sunday, December 26, 2010 11:28:00 AM

tajuk entry ko panas2 je skrg zan.. sgt menggoda limpa dan jiwa utk terjah blog ko ni..

Sunday, December 26, 2010 1:27:00 PM

wa.. cute2

Sunday, December 26, 2010 2:52:00 PM

comeyna anak akk..hehe

Sunday, December 26, 2010 3:01:00 PM

dulu tak tau ape maksud cemolot... rupe nya sendiri selalu sebut kat anak... tp bunyi lain sket la - com-molot sket...
hehehe... suke cium + gomol anak...

Sunday, December 26, 2010 3:49:00 PM

memang best dpt cium budak2 kecik ni, wangi je, wangian dari syurga tu. lagi dicium lagi geramkan, hehehehe

Sunday, December 26, 2010 3:50:00 PM

hug me too

Monday, December 27, 2010 9:59:00 AM

Sebut pasal cium ni..Syakil skang ni kalau nak cium msti nak kiss mulut..saper ntah ajar dia

Post a Comment