Friday, December 10, 2010

Sian Kan...Nak Komen Pun Tak Bleh...


hurmm...memang kesian...aku suka BW kalu ada masa...memana blog yang apdet kat dasboard aku tu, aku akan terjah...pastu rajin nak romen...eh komen walaupun kekadang komen aku tu kelaut...eh tapi oklah kan...
tu tandanya aku datang jengah...penyumbang UV tuk blog yang diliwati...eh lawat...hahaha....

siyes la...kalu kat pejabat, mana2 blog yang guna khidmat caterer ruangan komen cam di bawah ni...minta maaf bebanyak la...memang sah, aku tak pat komen...tak tau pasai pa...sedih la weii...
kekadang ada topik yang blogger tu up aku memang sah2 nak komen, tapi try2 error...so aku dah gif ap...sedeyy...ku bawa hati yang kecewa ni, nengok tajuk kat dashboard jek...
yang herannya, kalu kat umah ok jek...nape ek...sumting wrong kut pada database yang diguna...
haihh....
ada 2-3 blog kalu guna khidmat ruangan komen cam gitu, memang aku tak leh komen la...g pun leceh...tiap kali nak komen kena isi seme yang patut...haihhh...dah ler aku malas,....arghhhh mencik2....

eh jap...aku bercerita pasal ruangan komen jenis ni ek....


so, tuk dik ieda al-habsyi...plis plis plis...ahkak rayu padamu...tukarlah ke ruangan komen yang lama...pop up window pun takpe...janji leh romen2 kat belog mu itu...sob sob....

notadijariku : pelik, naper aku tak tau leh tukar ruangan komen kat blog...
arghh...malas la nak tukar...kang orang komplen lak tak leh komen... :p

11 comments

Friday, December 10, 2010 9:00:00 PM

hohoho
mngkin comment yg ni lagi mudah kot?
sebab dia keluar last entry org yg cmmnt so boleh tros lawat~ ;D

Friday, December 10, 2010 9:02:00 PM

@Fakhrur Razi berkata
aler, memang lagi mudah kut...
tapi sedih sebab kat upis mang tak leh komen kalu guna komen jenis ni...
takkan nak balik umah semata nak komen kut...hehehe...

Friday, December 10, 2010 9:39:00 PM

hurmm..bt masa ni tkda mslh lg walo cmna pon jenis comment box yg ada...ntah la setiap blogger ada mcm2 stail...yg kena masuk word verification lg hampehh lembap...layan je laa..

kihkihh..lawak la mu Izan...

Friday, December 10, 2010 10:00:00 PM

CM: kat opis guna tenet opis kan? ada tak menda yg x leh bukak sebab kekadang tenet opis nie dia dah set menda2 yang dia x nak bagi buka@buat. cam pening plak ayat aku nie.hahaha

Friday, December 10, 2010 11:13:00 PM

Memang melecehkan kalau nak komen kena isi sumer mak datuk nenek tu.. kadang² boring jugak.. kotak komen yg nie jugak best! Tapi kan.. kalau yg ada komen love tu.. haa yg tu berbaloi kalau nak komen..

Friday, December 10, 2010 11:47:00 PM

sama la ngan ena.. kdg dapat komen kdg tak kuar lgsung kotak komen tu.. hrmmm... tapi kalo ada kotak jerit tu.. ena tinggal je la jejak kat situ.. kalo tak.. terpaksa la kuar tanpa di kesan.. huhu

Friday, December 10, 2010 11:57:00 PM

actually bergantung kpd jenis browser yg digunakan. setakat ni guna google chrome mmg tak der masalah utk lihat kotak komen tu. tapi yg tradisional tetap terbaik...

Friday, December 10, 2010 11:57:00 PM

agk leceh kan
nk komen kt komen mcm gitu
kena msk kan emai, nana & link
tp klw aku suka aku komen juga mcm blog eli & fiza je yg stakat ni aku komen ada mcm gitu rupa dia

Saturday, December 11, 2010 2:06:00 AM

ekekekek! cian akak, ok lah, ieda kembali kepada asal komen tu, sian gak kat org lain ramai takleh nak komen, thanxx kak :)

Saturday, December 11, 2010 1:28:00 PM

taksukela bnda komen cmtu.leceh.huhu

Monday, December 13, 2010 8:37:00 AM

saya sudah tukar semula.....rasa cam ramai sgt yg xleh nak komen...huhuhuhuhu

Post a Comment