Sunday, December 19, 2010

Tetiba Aku Rasa Temperature Marah Naik Mendadak


memang aku rasa nak marah jek skang ni...
rasa cam nak hempuk lappy ni lelaju pun ada...
tapi sayang la plak...kalu rosak kang camner...nak beli baru???arghh idak la...
dari semalam lagi aku cuba...tapi tak berjaya2...saper tak marah kan...
kalu korang jadi aku pun marah...haiyaa...tensi mak...

eh sebenarnya aku tak marah sesapa...aku cuma marahkan kat line tenet ni...
gile lembap....dari semalam cuba bukak 'ladang' tak berjaya2...
bislah hasil tanaman aku gini...arghh...tensi tensi...
ni aku malas pakai gelombang putih biru lagi ni...
anyone can help me???
can give me a suggestion which gelombang yang bagus....
uhhh...masih lagi mencuba walaupun hampir putus asa...
arghhh...tolong tolong....

notadijariku: esok keje...malasnya...tapi sib baik esok gaji...hehehe...

5 comments

Sunday, December 19, 2010 8:13:00 PM

ingatkan marah ape tadi, seram u no! hahahha! gaji tuuuu, i likeeee! :)

Sunday, December 19, 2010 8:22:00 PM

tukar streamix la zan, dah 3 thn akak guna, tak pernah bg masalah pun.. tip top..

Sunday, December 19, 2010 8:49:00 PM

hahaha
memg lembab pun..
sy dulu gune..
skrg stremyx jewk!@

Sunday, December 19, 2010 9:07:00 PM

ssh nk bajet..sume line tenet mcm x stabil...lain tpt lain ragam die....

meh sini la ai tlg jaga kan kebun tu.. eheheheheheh

ke kebun tu yg problem...kite nye berapa kali refresh..kacau btol..

Sunday, December 19, 2010 9:47:00 PM

btul. kadang line celcom (alamak..terckp plak) ni buleh menyakitkan ati. Retu mmg rasa nak patahkan je da sim card tu. tp kang sangap plak sementara nak ganti dgn sykt lain.
Yg da best mmg strimix la, tp tak buleh nak usung pi memana. huhu

Post a Comment