Thursday, December 16, 2010

Tolong Tanya Aku Dulu Boleh Tak???


hurmm...aku amarah tul la ngan meke² yang tak reti berbudi bahasa ni...
len kali leh tak tanya dulu sama ada aku nak ke idak perkhidmatan yang ditawarkan...
bukan pe, aku  lemas sangat...lemas ok!!!
aku kan...paling tak suka, kalu DIA ni datang  menonong jek nak lap² telepon...
bukan pe, aku tak suka ngan bau semburan tu...
ni tadi, masa nak jawab telefon aku rasa, banyak plak bauan yang aku telan...sesak nafas aku ni ok...
tu baru bab mengelap...kekadang, bab kutip sampah pun tak tanya aku...
menonong jek masuk bilik bos...buatnya bos aku tengah wat SESUATU ke, tak ke kantoi cam gitu...
so pe salahnya minta kebenaran...aku tau la, itu tugas KAMU...
tapi hormatlah sikit aku ni sebagai girl front desk...hehehe

skang, tak pasal senak idung aku ni dengan bauan  yang menusuk kalbu...
bersin tak abis²...dah la aku ni alergik...
arghh...nak mc la kalu cam gini...
demmm demm....

nasib la ko telefon...aku takmo sentuh ko ari ni...huh...

notadijariku: hurmm...aku tak marah pun kat DIA...cuma kalu dia berbudi bahasa kan bagus...

9 comments

Thursday, December 16, 2010 10:37:00 AM

tang bos buat sesuatu tu yang nak tau sangat, korek bontot gatal ke? hahahahhaa!

kak, marah betoi sampai font pon beso, hehehhe :)

Thursday, December 16, 2010 10:37:00 AM

Cik Mot: DIA tu kena antar kursus tu mcm mana cara nak hormatkan org....:)

Thursday, December 16, 2010 10:40:00 AM

lau aku dh lama dah kena...

Thursday, December 16, 2010 11:05:00 AM

aku pun tak suka de sembur2 pe tah kat ganggang tepon tu ...
tu ok lagi...
ni yg tukang vacuum tuh ....
suka hati je ...skali aku kate tak perlu ...sampai bila2 tak mai vacuum dah ... klu dah vacuum bwh meja langsung disedut nye...sama cam tak vacuum....pemalas

Thursday, December 16, 2010 11:21:00 AM

nasib baik si dia yg kat sini tu tanya dulu sebelum buat..

Thursday, December 16, 2010 11:56:00 AM

aku paling xsuka kalo DIA datang tempat aku sekadar lepaskan batuk di tepi meja... xluak pun sampah2 di bawah meja...

Thursday, December 16, 2010 12:01:00 PM

kesian makcik clener kena marah..huhuhu

Thursday, December 16, 2010 12:05:00 PM

tang bos la kena tnya dulu kan....

Thursday, December 16, 2010 12:38:00 PM

tu dah kalah big big bos tu. kira main terjah jer. huhuhu

Post a Comment