Wednesday, December 29, 2010

Waiting For My Princess


yey...tuk tahun baru...tahun depan...actor kesukaan aku ada launching drama baru...suka weii...tak lain tak bukan si SONG SEUNG HEON tulah...hehehe...

arghhhh....jatuh cinta berkali² kat beliau (perghhh...pengakuan berani mati tu...cehh...) sejak nengok drama AUTUMN IN MY HEART tulah...pastu layan lagi drama beliau EAST OF EDEN, SUMMER SCENT..pastu filem beliau THE FATE... wahh...ingat plak aku ek...kata minat..hero pujaan sorang lagi tuuu si adik manis KHJ...nama penuh korang cari sendiri la...takmo reveal...shegan...:P

dan ritu aku ada usyar² kat SINI...nengok pe berita terkini indusri hiburan KBS kan...sekali terpandang citer sal SSH ni la...wahh, ada drama baru tu...tak sabar nak nonton kat MYSOJU tu ha...kalu nak nunggu kat tb channel 391 tu lambat lagi la...silap² ujung tahun depan baru muncul...owhh i kenot wait ok...

ni antara gambar² drama MY PRINCESS yang aku cilok kat sana...

poster drama MY PRINCESS


lam drama ni SSH berpacaran dengan KIM TAE HEE...kalu ada yang layan citer IRIS sure kenal heroin ni...bagi penggemar KBS world la kan... 

eh siyes la, aku tak gemar ngan style rambut SSH dalam drama ni...buruk benor rupanya...lagi suka style rambut dia lam drama AUTUMN IN MY HEART tu..ishh.... 


so SSH...disebabkan aku KIPAS SUSAH MATI kamu...i wait in patience la...kuikuikui...sabarlah sangat...hahaha...

11 comments

Wednesday, December 29, 2010 10:45:00 AM

phewiittt.. tumpang minat bleh? hehe..

Wednesday, December 29, 2010 10:45:00 AM

Ingat princess mana la tadi tu kan.. hihi

Wednesday, December 29, 2010 10:46:00 AM

besh ke cite nih ....
tak reti nk layan korea...

Wednesday, December 29, 2010 10:52:00 AM

ingatkan tunggu puteri bunian mana... haih...

Wednesday, December 29, 2010 11:18:00 AM

sama ngan adik saya..dah jatuh cinta ngan cite2 korea ni..
dalam laptop dia penuh ngan video korea jerk..berjam2 dpn laptop pun sanggup..hehehe

Wednesday, December 29, 2010 11:19:00 AM

Izan... wah boleh tahan jugak hero u yer..ttapi i rasa hero i lagi hensem tau..KSW.hahahaha..

Wednesday, December 29, 2010 12:50:00 PM

baca lelaju jd nama die..KIMTAHI..
hahahahahaha

aritu tgh setel kan cite sungkyukwan scandal.... pasni kena sedut cite lain lak la... dpt review2 drpd akak ni.. senang skit nk mnt kt tokan sok

Wednesday, December 29, 2010 12:59:00 PM

ehem ehem
lawa header nampak hehehe

Wednesday, December 29, 2010 1:15:00 PM

ko ni mmg fanatik fan nih,hehehe

Wednesday, December 29, 2010 1:43:00 PM

@Mama Hanim
tak bleh tak bleh...p minat orang lain...hahaha...

@Ena
tulah princess nya...hahaha...

@eima
ko tanya aku ke...tak tau nk jawab per...lum nengok lagi...pendek kata lum ada di pasaran...tu yang aku tunnggu tu...hahaha...

@ejaMaria
tunggu akak la...tah bila nak banje mekdi tah...haihh...

@Sricahaya
hehehe...layan...hero dia ramai genteng kut..

@aiza
hahaha...tak kira puan...hero saya lagiiiii ensem...ni hero pertama ni...yang kedua tu KHJ tu..hahaha...

@cikbedahlaser
wahhh...layan gak ek sungkyunkwan scandal...beh kan citer dia...ti akak review hok lain plak...

@Nana
lawa ke buruk...baik ko cakap betul2...

@zetty
eh kan aku dah bilang...kipas susah mati maaa...die hard fan...:p

Wednesday, December 29, 2010 1:44:00 PM

wah cite baru lg ke kak huhu

Post a Comment