Thursday, December 9, 2010

Yey, Malam Jumaat Yang Ditunggu Kembali Lagi...Cepat Betulkan Posisi Memasing!!!


perghhh...tajuk kontroversi ni...kalulah mak kat kampung baca...sure mengucap panjang...
persal la anak dia sorang ni makin lama makin berani...hahaha....
ha, korang jangan terpedaya ek...
skang tiap2 malam jumaaat memang aku tunggu2...
terutama sekali tentulah malam ni...
malam penentuan...siapakah yang bakal JUARA dalam THE AMAZING RACE ASIA SEASON 2...
walaupun team Malaysia dah tersungkur masa minggu yang ke 8 tu...
tapi tak per, sokong team yang kedua...
harap2 derang menang malam ni (cehh...cam aku ada share jek kalu meke berdua tu menang kan)
eh satu KEPUASAN per bila team yang kita sokong menjadi juara...hehehe...
saper tak puas kan...hahaha...

so, malam ni nak BW lelaju...singgah sana, singgah sini...yang pasti seme blog yang aku polo, aku dah romen...eh komen ok..tu tandanya aku datang jenguk...dan menjadi salah seorang
 UV korang..kan kan...

so korang...malam jumaat cam gini wat per???
jom baca yassin jom...malam masih muda ni...nak wat wayang...eh nengok wayang...hehehe...

notadijariku : alfatihah untuk arwah ABDUL LATIF BIN DAUD dan ayahanda dan bonda mertua yang telah kembali ke rahmatullah buat selamanya.....semoga roh mereka diberkati oleh Allah...amin...

17 comments

Thursday, December 09, 2010 8:05:00 PM

huh bencik
xde maknanya ngan malam jumahat
dah lama xjumpe malam jumahat ekekekke

Thursday, December 09, 2010 8:10:00 PM

@Nana
takper weii...ko jadikan malam jemaat ko nanti malam sabtu, malam ahad ke, atau malam isnin..
pulun abis abisan...hehhe....

Thursday, December 09, 2010 8:12:00 PM

best kan malam2 jemaat.hehehe. ada crita antu malam nie.hehehe

Thursday, December 09, 2010 8:22:00 PM

@SafaRi09
best???hahaha....
tapi masa bujang dulu, paling tak suka malam jumaat....takut...ada hantuuuu... :P:

Thursday, December 09, 2010 8:36:00 PM

hahaha... bz la malam jemaat nih nak ngadap tv... ;p

Thursday, December 09, 2010 8:39:00 PM

mlm jumaat ditunggu.sbb leh tdo lambat..esok xde class..hek3

Thursday, December 09, 2010 9:32:00 PM

nakal!

Thursday, December 09, 2010 10:20:00 PM

hehehe dah tau keputusannya kan...x tengok full pun tengok dah nak last last tu jer

Thursday, December 09, 2010 10:22:00 PM

hari2 aku tunggu malam.. hehe ;p

Thursday, December 09, 2010 11:04:00 PM

eheheehe...mlm ni tak dpt...sbb period...insyaAllah dah abis 7 hari ABC....aku baca la yasin atau surah2 di alquran...

Friday, December 10, 2010 4:10:00 AM

sy bujng,mlm jumaat blum mmberi mkna...ekekeke...

Friday, December 10, 2010 7:31:00 AM

salam...

dah pagi Jumaat pun.. hihihi... tunggu pulak next friday.. eh! tapi dah abis yeh! huby kita ulangan pun dia bantai tengok gak.. hik3x..

Friday, December 10, 2010 7:51:00 AM

ahaksss.... nakal la yu ni. gelak manja ai baca.. hehehe

smlm ai layan citer donut. kelakar nak mamposs. huhuhu

eh... ai uzur. uppss... (^_-)

Friday, December 10, 2010 8:52:00 AM

kalah team singapore ...rich&rich menang ....

hahaha

Friday, December 10, 2010 9:05:00 AM

aku tunggu lost tapes kt cenel discovery je memalam jemaat weh. pastu tgk a haunting. sampai ngeri diri sendiri la tgk cite antu. hahaha

Friday, December 10, 2010 9:49:00 AM

tau dah ..sure awak tggu cite setiap mlm jumaat..hahahahha

Friday, December 10, 2010 10:48:00 AM

Tajuk sangat kontroversi. Tapi kerana tajuk la dapat upkan traffic blog. Tul x izan

Post a Comment