Saturday, January 1, 2011

2011 Sudah Datang...3 Series Akan Diperkatakan...Owhhh...Nooo...


salam semua...angka yang cukup cantik bukan pada hari ini...1.1.11...dan ramai yang berlumba2 nak mengabadikan tarikh hari ni sebagai tarikh keramat dalam idup memasing...ada yang melangsungkan perkahwinan....ada yang mengadakan kenduri...ada yang adakan besday parti anak tapi aku tak pat datang...dan 
SELAMAT TAHUN BARU.
..buat semua yang tersayang...
yeye....suka suka...so buat entry pertama untuk hari ini, di permulaan tahun baru 2011....kita citer sal umur...boleh...tahun lepas aku masih 2 series lagi tau...walau diambang wati gituuuu....cehhhh
2011 datang jua akhirnya...dan ditahun INILAH umur aku mengalami pertambahan...cam anjakan paradigma gitu...selamat tinggal angka 2...sesungguhnya angka itu akan pergi buat selamanya...eh kalu nak ikut bulan lum lagi la...aku lum cukup matang nak masuk 3 series ni...owhhh no...sebab tulah aku bermatian pertahankan tagline blog aku ni..namo ar tua2...nak muda jek selalu...bleh...

seganlah kalu orang bertanya umur aku pada tahun ni nak cakap 30 tahun...aku bajet masih 25 tahun gitu...ishhh...kan best kalu stay da same jek...hahaha....sudahlah izan wooo, kalu dah 3 series tu ngaku jelah...apalah yang ada pada angka kan...weeeeeeeeee...yang penting hati mau baik...idup mau ceria selalu...
bak kata aku...takde guna nak fikir perkara remeh yang menyesakkan idup kita...baik fikir camner nak majukan diri sendiri...dan hepi hepi hepi selalu...tu yang tak tua2 tuuu...hahaha....

muka cari makan masa kat itm dulu...
hai saya izan...umur 19 tahun...weee.....itu 10 tahun yang lepas ok...
cung kan aku...kan kan...hahaha...perasan disitu...yang penting KURUS ok...
tak macam sekarang...haihhh...


 bila nengok balik gambar ni...aku rasa cam aku ni jerangkung jek...persal aku kurus sangat time ni...tak cukup makan gamaknya...ishhh

walau apa pun...aku harap tahun 2011 ini menjanjikan seribu satu kecemerlangan buat diri aku sama ada dalam idup, atau dalam pekerjaan...mau jadi pekerja cemerlang...mau jadi isteri yang terbilang..mau jadi ibu yang gemilang...weeee....

eh jap...I KNOW THAT I'M GETTING OLDER...BUT I REFUSE TO GROW UP...sampai bila nak perasan cam gini cikmot weii...

from jengka with love....:p

8 comments

Saturday, January 01, 2011 12:20:00 AM

slmt tahun baru izan.. welcome to 3 series club..hehehe...

Saturday, January 01, 2011 12:35:00 AM

hehe slmt thn bru..
welcome 3 siries..
ehh xmo la kurus2 gitu... tak lawa..
biar berisi sikit yg penting ada cutting..

Saturday, January 01, 2011 1:08:00 AM

selamat tahun baru kak! belog cikmot tetap di hati ku, i likeeeeeee! :) best2

cikmot, cun header baru, tahun baru tema baru, i likeeeeeeee! :)

Saturday, January 01, 2011 1:30:00 AM

oohh..ko tua setahun je dr aku ye izan ;)..slmt melangkah ke 3 series kakak..hahahahah

Saturday, January 01, 2011 1:30:00 AM

Selamat Tahun Baru Izan..

heheh... itu la kan andai disorok mungkin bisa pada wajah dan penampilan.. tp hakikat tetap berlaku..


Bak kata mama hanim Welcome the 3 series club.. Ena lg la.. dah 31 weiiii!!.. wuwu

Saturday, January 01, 2011 1:54:00 AM

kalo tgk gambar dulu2. bestkan, kurus melengkong ja, bila anak dah 3,,,fuhhh kusss semangat tgk badan, membulat sakan aje

Saturday, January 01, 2011 4:25:00 AM

well here it's come 2011.. we are not just getting older.. but we will getting better n stronger n greater.. :)

Saturday, January 01, 2011 7:34:00 AM

Selamat tahun baru yer...ala umur doesn't matter..its just a figure..but u still look young..welcome to 3 series yer..cam BMW ler plak kan!hihii

Post a Comment