Friday, January 28, 2011

Adik...Owhh Adik..Naper Berak Dalam Tidur...Lenkali Bitau La Kalu Sakit Perut Tu...


hurm...alkisahnya citer malam tadi dan malam sebelumnya...cam biasa aku akan amik masa dalam 2-3 jam tuk online memalam...dan paling lewat pun aku akan sign out tenet ni jam 11 atau 12 malam...
dan cam biasa, sebelum tido, rutin harian aku akan kemas rumah...basuh botol2 susu anak, kekadang mop lantai semua...dan yang paling penting, sebelum nak baringkan badan tu, aku kan cek pampers anak dan anak....tapi kan pelik aku, dah dua malam aku perasan la kan, bila nak tukar pampers si adik, sure dia berak...sib baik la aku bukan secara berhemah...kalu TIDAK, sure satu tilam lencun tercemar dek bahan buangan adik tu...haihhh pelik aku ni....sebabnya kejadian yang sama pernah berlaku pada waktu tido siang...aku syak adik mimpi sakit perut, dia p toilet...dan terus berak...walhal dia terberak dalam tidur rupanya...gitulah kut...tah la...aku jadi heran...

tapi aku rasa, sure kejadian ni disebabkan si adik yang terlalu kekenyangan sebelum tidur kut...tu yang jadi kes cam gini...ke camner???mana taknye sebelum tidur makan dan makan..pastu susu minum dalam 2 botol jugak lah nak boleh nak tidur..heran tul aku ni...ishh...korang rasa camner???

ok, ni adik...lihat perutku...cam nak pecah kan...aku sendiri pun gerun menengoknya...

ni posing cam hape aku pun tak tau la anak bujang nan sorang ni...ada jek akal dia....tu tabiat dia la tuu...masukkan jari lam mulut...ishh...macam2 la dak irfan ni...

skang dua beradik ni masing2 dah tido...jap jap lagi aku nak cek pampers derang..terutama si adik tuuu....ekseli kakak dah free pampers 99 persent...1 persent lagi tu time tido malam dia pakai...sebab lum pandai bangun malam kejutkan hubby dia nak p kencing...tapi kalu tido siang, memang tak pakai pung..p jejalan pun sama...dia berhajat, dia akan cakap la...hehehe...

kejap2 lagi nak tido, aku nak cek pampers derang...nak nengok masih berak lagi ke si adik ni macam malam tadi....haihhh....

notadijariku: kalu mimpi basah camner pulak ek???


5 comments

Friday, January 28, 2011 9:58:00 PM

banyak makan... banyak la buang... ;p

Friday, January 28, 2011 10:49:00 PM

err...busyuk busyuk...
pakailah cloth dapers..hehehe

Friday, January 28, 2011 11:21:00 PM

haih nape tetiba tanya psl mimpi basah plak..adik mimpi berak je malam2 sbb overdos makan..tgk perut dh gerun tau..hehe..

Sunday, January 30, 2011 10:31:00 AM

gerammmmnye tengok badan dia, bersemangat

Monday, January 31, 2011 11:15:00 AM

jalan2....

Post a Comment