Sunday, January 2, 2011

Kisah Si Monyet-2 Januari 2011


hurmm...penat...baru balik dari jejalan...eh lagi tepat dikata meronda..buang tebiat kan, meronda sampai malam...ni seme hubby punya pasal...jalang balik ikut short cut la sangat...alih2 amik ko dari ampang ke putrajaya amik masa yang agak lama...cehh....

yang sebenarnya, tadi petang hubby ajak aku p nengok monkey kat ampang tu...lokasi sebenar aku tak tau nama tempat...yang aku tau atas sikit dari Kelab Darul Ehsan tu...siap tepon nana tanya direksyen...ni kira pengaruh rakan kurang baya gak la ni...hahahaha...thanks nana..you make my day la today...
so layan jelah gambar yang snap2 ni ek...

itu monkey ye anak2...kata seorang ibu kepada anaknya... :p

kasihnya ibu hingga ke syurga...

AMARAN jangan sesekali meniru aksi ini dirumah bagi yang BELUM BERKAHWIN ye...anda dilarang sama sekali...dikhuatiri takut memudaratkan...weeee...
benornya disnap secara tak sengaja...hahaha...wat pojek waktu siangan tuuu...

ibuuu tuuuu...banyaknya monkey...

cubaan memberi kacang kepada monyet2 itu...sib baik sopan jek dia amik dari tangan...takdelah riso dia ragut jek...hahaha...

lepas makan minum air...dahaga...lupa nak bawa air coke tuk derang tadi...

cubaan pertama si kakak...

dan kakak telah memberanikan dirinya memberi makan kepada si monyet ituuu...

adik pun takmo kalah...cool jek dia...hehehe...

nengok, jinak kan mereka ni...siap bleh beramah mesra lagi...hehehe...

dah abis bekalan makanan  yang dibawa, kami pun pulang...sekali hubby ajak balik ikut pekan Bt14 cheras tuu..aku iyakan sajelah...sebab dia yang drive...motip??? rupanya dia nak ajak nengok view KL di waktu malam...cehh...layan jelah, gi pun aku pun tak pernah sampai sini...

ni lah view dari atas...LOOK OUT POINT...kat bukit ampang tuuu....

cehh..view ni lagi best...ada pasangan sedang berasmara dana...bergegar kete tu weii...sib baik aku tak p sergah...hahaha...potong betul la...

yang benornya hubby nak ajak p sini...tapi dah naik atas, kena menapak la plak dari tempat parking...owhh...anak2 dah layu ngantuk semacam jek...so amik keputusan turun balik p lain kali lah...

tu jelah aktiviti di hari ni...sonok gak layan view memalam...selalu nengok kat dalam drama jek...bila nengok realiti...wahhhh cantiknya....

nantilah bila ada peluang kita p lagi ekk...daaa...aku ngantuk bangat....harus tido skang la...huhuhu...

notadijariku: ye aku admit aku ada resdung...masa naip ni lebih 10 kali bersin sampai berhingus...sejuk katanya...arghhh...mencikkkkk ar gini...

8 comments

Sunday, January 02, 2011 9:51:00 PM

muahahahah gile la ko pantas mengamek gmbr nyet tgh projek hahahah
aku xbagi damia hulur2 makanan kt nyet tu takut kena kekoh..heheh

Sunday, January 02, 2011 9:57:00 PM

huhu. nak pegi kat look out point tpt makan tu kena awal sket. Boleh bawak keta naik atas tu terus.
Bes..tgk pemandangan KL dari atas tu. huhu

Monday, January 03, 2011 1:52:00 AM

wakakaka..weh.,aksi monyet tu ntah2 same mcm kapel yg dlm kete gegar tuh ;p

Monday, January 03, 2011 8:01:00 AM

kan best tuu sesekali laki hang buat seprais.. huhu

Monday, January 03, 2011 9:48:00 AM

aku pun tak suka tgk pasangan beromen gitu ...
nyampah je ...
nk romen balik rumah la ... ceh ...


brani gile adek ngan kakak... caya la...
klu fahim mau menjerit2

Monday, January 03, 2011 9:54:00 AM

kat umah pekerja aku pun ada monyet...eh bukan monyet kera kot kalo kecik skit...

Monday, January 03, 2011 10:00:00 AM

bestnyaaaa..nanti nak pi gak la tempat ni..celah bedah maner yer..

Monday, January 03, 2011 1:00:00 PM

pergh mOnyet buat aKsi hahaha ;)

Post a Comment