Tuesday, January 11, 2011

11.1.11 ------- Aku Bengang!!!


arghhh....bengang tul...bukan bengang ngan orang....tapi rasa bengang kat telinga belah kanan ni....adoi la...pepagi dah rasa bengang...ni sure berjangkit dari fiza naman ni...agagaga...siyes, aku bengang giler ok...

dah la idung tersumbat...telinga plak tak kurang dengar...adehh...seharian la kalu gini...
nak p klinik malas plak...jap² lagi nak keluar pos seme adiah...harap² bos masuk kejap jek sebab dia kata nak terbang ini hari...so leh aku merewang tanpa segan...

babai la...aku tak leh menaip panjang dah ni...BENGANG giler rasa...arghhh....

17 comments

Tuesday, January 11, 2011 7:49:00 AM

kalau tinga bengang mmg seksa kan..ryna time peknen nih mudah tinga jadi dengung2..huhu..

moga bengang cpt sembuh..:)

Tuesday, January 11, 2011 8:03:00 AM

ingtkn bengang kt saper td..oo dh berjangkit dr fiza...smoga cpt baik dr bengang

Tuesday, January 11, 2011 8:11:00 AM

hahaha ilex arr kak huhu ;)

Tuesday, January 11, 2011 8:15:00 AM

Cik Mot..
virut chetna tu spesies baru plok ke?? adoiii.. pahtu nk buat camner ni?? huhuhu

Tuesday, January 11, 2011 8:20:00 AM

@fikaryna
memang seksa kak...tak dengar orang cakap per...huhuhu...

@mama tisya
pagi kak...:p

@CCI
tengah rileks ar ni...tinger tak dengar dengan clear...

@LYaFRINA
huhuhu, dok ahu la lya weii...
dok panda jugop...

Tuesday, January 11, 2011 8:26:00 AM

cik mot
idah aritu kena gini gak..kesnyer sbb resdung..bersin yg keterlaluan smpaikan telinga berdesing...siksa giler sbb x dgr sebelah..

Tuesday, January 11, 2011 8:30:00 AM

hehe dah penah kena mcm tu..mmg bengang..kena g klinik kalau tak smpai berhari2 la mcm tu...

Tuesday, January 11, 2011 8:58:00 AM

bengang jugak pagi2 ni... tetiba laptop buat hal..huhuhu

Tuesday, January 11, 2011 9:13:00 AM

aisehhh... dah kena virus bengang plok??? tinge masuk air ker??? besenya klu masuk air, kita rasa bengang gitu...

Tuesday, January 11, 2011 9:25:00 AM

pegi la klinik... jgn sampai kritikal macam akak... ;p

Tuesday, January 11, 2011 9:26:00 AM

ooo...telinga jd pekak yer..cuba tutup hidung pastu tiup..sure elok pastu tu

Tuesday, January 11, 2011 9:29:00 AM

kesian kat CM. perkata CM try lompat2 skit.kot2 bengang tu ilang.

Tuesday, January 11, 2011 9:43:00 AM

Aku pon bengang gak nih, selsema sampai berdengung jer tinga nih. TU satu hal, pagi nih jammed gila tak hingat...bengang btul.

Tuesday, January 11, 2011 9:47:00 AM

semoga cpt okay..seksa jugak lagu tu...

Tuesday, January 11, 2011 10:10:00 AM

HAHAHA JGKIT KE??EKEKE..ai lg la bengang telinga n kepala semua lah..

Tuesday, January 11, 2011 10:29:00 AM

@cik dah ganu kiter
ha, samalah kita...kita pun resdung jugak ni...huhuhu...

@Fieza79
huhuhu...lum berhari2 lagi ni kak...

@shatooman
aler, tu bengang lain...tak sama...

@Zue AnnaLeeya
virus2 chinta kak zue...hahaha...

@ejaMaria
ishh, akak dah kritikal ke

@eLYies
dah try, tapi pekak lite2 lagi ni...hahaha

@CWM Safari
ni kira mung suh aku exercise la ni...

@fiza
eh tetiba ko pun join aku...kelab bengang pagi ni...

@mrs_zura
bleh tahan la seksanya...tapi nak kuar jap lagi ni...hehehe...

@MrS.F!zA
ha la jangkit...jangkit dari blog ko la ni...adehhh

Tuesday, January 11, 2011 12:26:00 PM

akak kalo sesema, sah2 bengang telinga ni....errrmmm tapi bengang tu lebih baik dari bengong....opppp sowwy..akak bergurau aje

akak nak tanya, gambar riben biru kat tepi tu buat camne, tunjur ajar akak boleh tak

Post a Comment