Tuesday, January 18, 2011

Aku Dah Terjebak...Korang Bila Lagi???Jom Syoknya Blogging


ritu dik da ada pomot suh join forum Syoknya Blogging...aku ni mudah benar terjebak menda² cam gini...
disamping meluangkan masa yang ada, leh gak kenal² secara rapat ngan blogger² di luar sana...
dulu aku aktif dengan forum myuitm...dan ada di antarannya kenal rapat hingga ke hari ni...
sebab selain berforum kitaorang ada wat gath, suai kenal dan macam² aktiviti la...
tu yang jadi rapat...

so, dek kerana terjebak...aku dah terjerumus ke kancah forum again...sonok lepak sana...santai jek...selainn cedok ilmu mana yang patut kat sana...paling best ada bro nescafe ais...☺ aku teruja weii sebab aku suka p blog dia tu...cedok² ilmu yang ada pasal dunia blog...hehehe...aku kira cam pengunjung setia blog dia gak ar...aler, dia tak tau pun yang aku selalu p blog dia...sebab aku jarang tinggalkan jejak...hahaha....eh saper tak kenal bro nescafe ais...klik jek nama dia kat atas tu...terus p blog dia...dulu aku ada gak pomot blog dia kat sini kan...:p

selain tu, ada ieda Al-Habsyi, noj, fiza...ni antara blogger yang kenal kat blog, terus ke forum...
dan blogger baru cam tice.su, zulkbo, akuanakpahang, jabdul rashid, KakiBongkar, mazin...eh ramai lagi la kalu aku nak sebut...

so pe kata korang² yang berminat, join forum sana...meriahkan lagi SYOKNYA BLOGGING...hehehe...

klik SINI

kalu aku takde kat sini, aku ada kat sana...skang pangkat aku dah 2 bintang dah...SARJAN PENGEMIS TUA...hahaha....

notadijariku: eh aku tolong pomot ni, ada can dapat komisyen tak...founder a.k.a thalhah, sila jawab...:p

16 comments

Tuesday, January 18, 2011 8:15:00 AM

hehehehe.. aku dah lama meninggalkan jaman forum ni wei.. segan nak masuk... dah la yg masuk seme pangkat sarjan dah.. aku prebet je kalau baru ek.. hahahahahaha

Tuesday, January 18, 2011 8:22:00 AM

kat sana pun kena buat entry lain lagi ke?... mmm... tak sempat la berforum-forum nih... :(

Tuesday, January 18, 2011 8:28:00 AM

nk p terjah nescafe ais tu...

Tuesday, January 18, 2011 8:30:00 AM

ingt kan game td..forum rupenyee

Tuesday, January 18, 2011 8:31:00 AM

aibaks nak join gak!

Tuesday, January 18, 2011 8:40:00 AM

hahaha mcm2 lah skrg nie dik kan ..
ermm nanti akak jenggah tgk mcm mana heheh

Tuesday, January 18, 2011 8:44:00 AM

wah pttla makin ramai follower..bgus jgk ni..mkin ramai knal makin ramai reader blog kita kan..

Tuesday, January 18, 2011 8:52:00 AM

sapa nescafe ais?

tak kenal pun hahaha

takpela janji aku kenal kak izan kan?

kekekekekeke

Tuesday, January 18, 2011 8:54:00 AM

terjebak ngan heartbeat mana lak entry nye hahahah

Tuesday, January 18, 2011 9:23:00 AM

perrgghh gle seyh kakak sorang ni.. gle bLogging hehehe.. adehh kak org da tukar da Uv tu bentuk len PUlak g la usha ;)

Tuesday, January 18, 2011 9:26:00 AM

Salam akak.
Singgah sini sat. Satgi kita jumpa kat sana no...

Teratak Usang

Tuesday, January 18, 2011 9:52:00 AM

syabas utk kowang yang rajin dan banyak idea nak update blog..

Tuesday, January 18, 2011 10:18:00 AM

lom terjebak lg wat masa nie.. ;D

Tuesday, January 18, 2011 10:19:00 AM

yay. akhirnya my name ada kat situ. hehe.. da cukup ahli 10 000 nt kita bt gath. :D

Tuesday, January 18, 2011 10:22:00 AM

bila nak start terjebak ni

Tuesday, January 18, 2011 11:51:00 AM

Salam.

Tq banyak-banyak sebab sudi promote forum SB yer. Rajin-rajinlah melepak kat situ.

Kat forum tak payah buat entri daa. Hanya reply thread yang ada rasakan menarik.

Post a Comment