Monday, January 24, 2011

Aku Sedar...Aku Bukan Blogger Popular...


hahaha...ayat...tak bleh blah kan...cam sedih jek bunyiknya...:p...takde maknanya lah...pagi ni cam tertarik nak kongsi citer sal hotchat pagi ni kat hot.fm tu...aler rini citer sal kita la...BLOGGER...eh kita blogger kan...kan kan...aku tak perasan kan???ni seme gara² citer kat paper semalam ar...blogger fofular mampu raih RM12 ribu SEBULAN...wow!!!terbeliak biji mata aku baca kenyataan tu...sebabnya blogger picisan sekadar di pinggiran cam AKU ni terutamanya, jangan harap dan jangan sesekali ar mimpi nak dapat pendapatan banyak cam gitu...senang kata RM100 sebulan pun lum tentu...ye ar...RM200 pun makan masa sampai setengah tahun nak capai...tapi clap clap clap tuk diri sendiri kan...PROUD TO BE MYSELF la...:p

tahniah buat blogger fofular yang dinyatakan itu...aku takmo sebut, korang pun tau kan saper...tapi hati² cik salmah orang LHDN tuk memerhati jek tu...cukai pendapatan jangan lupa bayar lak...☺
aku rasa semalam kat paper tu kuar baper orang jek blogger femes ni, ramai lagi yang derang tak reveal kan...cam fatin liyana tu...eh ke ada...dan ramai lagi la...yelah, derang punya viewer cecah ribu² kan...kalu nak dibandingkan ngan aku memang tak layak...hahaha...ada hati tu pipit nak terbang sama enggang...eh aku sedar diri la...

g pun aku menulis bukan kerana nama...tapi sekadar tuk mengisi masa yang terlapang...kadang puas tulis blog sebab dapat kenal ngan kawan² alam maya yang dah cam jadi pengunjung setia blog kita kan...sonok tu...merapatkan silaturahim...ingat dulu masa aku join forum myuitm tu...dari situ ada jugak yang berkapel² hingga ke jinjang pelamin tau...ha, dari situ pun mampu menemukan dua hati kan...kalu dari blog pulak aku lum jumpa, tapi aku suka dengan kapel blogger yang selalu aku baca tu...suit jek...

ye ar remaja kan...tapi dik, ingat kapel dalam islam tu haram...hahaha, tetiba jek...kat mana tah aku baca citer sal ni...lupa dah blog mana...:p...ok ok...takmo la bebel panjang sangat...kan cik bebel tak dapat dari makan lak....babai semua....jumpa lagi lain siaran...daaaaa

notadijariku: rini bos masuk lewat...patutnya aku pun masuk lewat jugak...barulah seiring sejalan...hahaha...

18 comments

Monday, January 24, 2011 7:58:00 AM

ooo tau dah la mcm mna kenal harris.. hahahahaha..

Monday, January 24, 2011 8:03:00 AM

sama la kita tu Cik Mot...ehehe

Monday, January 24, 2011 8:05:00 AM

bes kan? 12k sebulan tu.. humang aii.. tp kena berusaha gak. bkn sekadar menulis je kan. kena rajin pi wat advertorial dsbnya.
apa pun..mmg besh lah. hihi

Monday, January 24, 2011 8:05:00 AM

saya bukan blogger popular.

selamat hari isnin.:)

Monday, January 24, 2011 8:11:00 AM

byk giler depa dapat!
saya ciput jewk!
sedeyh2!

Monday, January 24, 2011 8:13:00 AM

tkpe tk dpt 12k pn tp dpt rm200 pn ok...dr tkde kn..hehehe

Monday, January 24, 2011 8:29:00 AM

adoii... mcmmana tu smpai 12k sebulan?? kita ni 2,3 bulan skali(kalaulah ada) nk cashout pon dlm 50-100 jer...

ermmm..x kisoh sgt, sbb join pon mmg nk menulis kenangan utk masa depan & income tu just didtgkan dlm pakej(kalo xdepon ttp menulis) .. cuma blh la wk tabungan perubatan ni.

Monday, January 24, 2011 8:29:00 AM

pagi tadi dengar hotfm pun citer benda yg sama...

rasa rendah diri jap...ngeeeee

Monday, January 24, 2011 8:31:00 AM

fuh 12k sebulan.....rezeki orang kan..ngan blog pun leh buat pendapatan tetap tiap2 bulan..

tak kisah ler...even dpt rm200 utk setahun pun dah kira berbaloi dari tak dpt apa2.....yelah...bukan buat kerja pun kan..just ngadap blog..update...ok ler tu...niat pun just nak bercerita bukan nak buat RM ...

Monday, January 24, 2011 8:35:00 AM

jgn lupa istihar kat borang income tax... walau pun rm200... LHDN kira tu... pendapatan sampingan... ;p

pagi chegu... ;p

Monday, January 24, 2011 8:41:00 AM

x pa..asalkan kita bsyujkur dgn apa yg kita ada..kira tu rezeki dia ler..insyaallah nnt cik mot@ pon leh dpt cmtu gk!

Monday, January 24, 2011 9:22:00 AM

kaya jugak ex berblog nie... nanti kalu cm dah dapat 12k sbulan jangn lupa blanja k.

Monday, January 24, 2011 9:29:00 AM

salam izan.. :D

Monday, January 24, 2011 9:51:00 AM

rezeki masing2..hahahhaa

kalo sifu kate dia PIPIT..anak murid di panggil aper plak yer?? hahahaha

Monday, January 24, 2011 9:51:00 AM

aibaks pun tak fofular gak..huhu

Monday, January 24, 2011 10:11:00 AM

xtercapai dek akal nak dapat banyak mcm gitu

Monday, January 24, 2011 10:17:00 AM

Aku nyer income nak dekat 2 thn blom pon sampai 100 hinggit lagi :-). Tapi tetap bersyukur, ada gak duit tambahan ^_^

Monday, January 24, 2011 12:05:00 PM

rezki masing2 kan....ku pon bknnya blogger femes pon..ni dh 2thn x penah rasa cash out cik nuff tu..huhu..

Post a Comment