Thursday, January 13, 2011

Alhamdulillah...Permohonan Aku Telah Berjaya...Selamat Tinggal Semua....


huhuhu....Goodbye la sangat kan....gaya cam dapat oper p over the sea jek...☺
tadi pagi tergerak hati nak cek email...aku ni malas benor nak cek email ni bagai kalu takde apa yang important...hehehe...tu email opis tu, berjaman tak bukak...:p dan cek punya cek tiba²...terbaca ada email ini...huhuhu...suka sangat² ni bila permohonan yang aku buat telah berjaya...

ni email yang aku terima...sila klik tuk tumbesaran gambar...

ingat tak kat entry NI , aku citer yang aku baru wat permohonan...lebih kurang sebulan jugaklah baru dapat keputusan...tapi takpe....at least berjaya jugak...alhamdulillah...so skang, misi mengisi borang dengan tekun...

tapi kan...aku muskil satu perkara ni...
nengok kat dalam kotak merah dibawah...
sob sob...kat mana aku nak amik tandatangan arwah ayah...
huwaaa...nangis ar gini...

takper, biar jelah kosong...balik nanti, photostat surat kematian jek sudah...

sib baik la dia kasi masa dalam 90 hari tuk wat pertimbangan sama ada nak terima atau tak...
eh sure la aku terima...beria aku apply kan...so banyak masa la, nak balik kampung, amik tandangan mak, ic mak atau dokumen² yang berkaitan dengannya la...
dah siap nanti, aku amik cuti, p damansara, anto sendiri by hand...senang...
baru puas hati...

notadijariku: malasnya nak isi lagi...banyak tul borang kena isi handwriting...paling aku tak gemar bab ni...ada sesapa nak tolong tulis tak???♫♫♪♫

24 comments

Thursday, January 13, 2011 2:37:00 PM

ni utk kurangkan % pinjaman yer zan...saya tak tau..almaklumlah tak pernah ambik ptptn..sebab CERDIK sangat..hahahah

Thursday, January 13, 2011 2:37:00 PM

ingtakan permohonan apa la tadi..
apa tahniah! ;D

Thursday, January 13, 2011 2:39:00 PM

nak jugak apply.. eh2 tapi ai tak de hutang la ngan PTPTN.. ekekekeke

Thursday, January 13, 2011 2:45:00 PM

semoga berjaya membuat bayaran... ;p

Thursday, January 13, 2011 2:46:00 PM

huhuuuuu saya pun masih menanti jawapan.. harap2 diluluskan la...

Thursday, January 13, 2011 2:52:00 PM

mmm... elok le tu wak. nak perkhidmatan saya tak? boleh jek... hehehe

Thursday, January 13, 2011 2:54:00 PM

kak ko lahir 28.8.1981 ke ...

Thursday, January 13, 2011 2:55:00 PM

@eima
haah...mana ko tau ni...hehehe...

Thursday, January 13, 2011 2:56:00 PM

ingat permohonan bertukar keja ka apa...saspens..

Thursday, January 13, 2011 2:58:00 PM

ku pun bjaya...tgh pk2 nk amik ke x...sbb dia nk kena buat potongan gaji plak tu....x leh2..haha..

Thursday, January 13, 2011 3:00:00 PM

belum dapat lagi...

tapi along saya dah dapat & dah tengok surat tu... memang banyak menda gak la nak kena buat... jenuh...

Thursday, January 13, 2011 3:03:00 PM

waa...lupa nak buat......

Thursday, January 13, 2011 3:06:00 PM

peewiitttt beshnyeeee huhu lalala jeles i ngeeee ;)

Thursday, January 13, 2011 3:13:00 PM

selamat tinggal izan... tataaaaaa...

Thursday, January 13, 2011 3:13:00 PM

tahniah.ingat kan dpt g mana le..ekekekeke..suspen je tau

Thursday, January 13, 2011 3:31:00 PM

tulisan buruk x blh nk tlg

Thursday, January 13, 2011 3:34:00 PM

hr tu rasanyer dah apply .. tp tak tau result lagi

Thursday, January 13, 2011 4:01:00 PM

saspen jerk... ingat nak gi mana tadik... hehehe...

Thursday, January 13, 2011 4:06:00 PM

@ciK mOt ©™

kak sila pi blur kan pic pertama tuh ..bahya kak oi ..hang suka hati je ...CEPAT !!

Thursday, January 13, 2011 4:10:00 PM

Huhuuu..
seb bek kak izan wat entry ni...
(kes terlepas pandang entry kak izan yg lepas ni ler)..
baru jap tadi apply..tapi ntah bila lulusnya pulak..hehehee

Thursday, January 13, 2011 4:42:00 PM

tahniah la cikmot.. aibaks nye tak berjaya.. mungkin de sebab2 tertentu.. huhu

Thursday, January 13, 2011 4:45:00 PM

haa..seb bek ko igtkan ..tolong igtkan aku..cewahhh

Thursday, January 13, 2011 6:10:00 PM

hahaha, title suspen...;)

Thursday, January 13, 2011 7:02:00 PM

dah apply, xtau lulus ke tak..lgpun pinjam 1 sem je..takut dia reject je

Post a Comment