Friday, January 21, 2011

Anda Ada 3 Saat Sahaja Untuk Melekat...


salam petang jumaat...ahbang² dah balik dari solat jumaat???dah...bagusss....
eh ahkak² dah balik dari kuar lunch, suping, jejalan seme...dah jugak???bagus bagus...
aku jugak yang dok termenung depan pc ni...nak p toilet pun malas...hahaha...
punyalah melekat kat atas kerusi ni...umpama guna gam 3 SAAT tuu...☺

eh citer sal gam 3 saat ni kan...korang pernah guna tak gam ni???memula aku kenal nama gam ni aku gelak...eh 3 saat jek...biar betul...cam tak percaya pun ada...aku tau ni pun sebab hubby yang kasi suh guna lekatkan balik sandal² yang dah melopong...tapi siyes la, memang melekat...tak sampai 3 saat pung...kali pertama aku guna masa tumit sandal aku tercabut...bila dipaku pun masih tercabut...last² hubby guna gam ni...eh eh, melekat la plak...kuat plak tu...kalu melekat kat antara 2 jari, tak tau la bila leh terbukak...huhuhu...memang kena berhati² sikit la bila gunakannya...

adeh, cakap banyak tak guna...ini bukan citer pasal promosi ke apa...duta pun bukan ok...tapi just nak tunjuk jek...ni rupa gam tu...
betul tak tipu punya...3 SECOND OK GLUE...huhuhu...3 saat jek kan...

ni rupa isi dalam...ni dah abis pun aku guna kat seme sandal² aku yang menunjukkan tanda² penuaan...hehehe...eh nak li sandal baru, yang lama ni masih gud condition lagi kan...so guna jelah...tunggu bila mud itu datang, sure aku akan beli yang baru dalam 2-3 pasang sekaligus ok...:p

ok, tu jek cite petang hari ni...rasa cam nak balik  jek skang...bos tak sampai² lagi ni...
adehh...masuklah bos..bosan ni...hehehe....

20 comments

Friday, January 21, 2011 2:37:00 PM

kira ok la bosan pun still bole on9 :D

Friday, January 21, 2011 2:39:00 PM

tak penah tgk gam nih

Friday, January 21, 2011 2:41:00 PM

tak penah smpai lagi kat sana.. 1 day mesti pegi..

Friday, January 21, 2011 2:44:00 PM

xpernah kelihatan lg d mata lya gam ni..iasa gam cap gajoh je la..

Friday, January 21, 2011 2:49:00 PM

boleh makan tak tu?laparlah.arrgh

Friday, January 21, 2011 2:50:00 PM

kalo ada lebih, bak satu

Friday, January 21, 2011 2:58:00 PM

ni kalo kena tgn mau cacat seumur hidup ni
power benauuuuuu

Friday, January 21, 2011 3:05:00 PM

haa boleh on9 lagi kan :)
ehh aah x pernah tgk layie gam nie ... biasa tuu akak guna gam gajah :)

Friday, January 21, 2011 3:15:00 PM

klu lekat kat tgn agak bleh lepas ke ... dasat tuh

Friday, January 21, 2011 3:20:00 PM

memang 3 saat lepas tue kalau kena tangan abis ngan tangan2 melekat

Friday, January 21, 2011 3:26:00 PM

owhh gam tu jgn dibuat main2...leh masuk hospital woo...hehe so jgn letak sembarangan terutama dr anak2...so dangerous..!

Friday, January 21, 2011 3:38:00 PM

wow hussin lempoyang betull laa.. hihihi tak penah tgk pun gam versi 3 saat ni kak

Friday, January 21, 2011 3:56:00 PM

masih mencari gam nie...mane nk carik ek..aritue dh abis

Friday, January 21, 2011 4:12:00 PM

tapi hati2 gak mek.. kang takut melekat kat jari jemari.. susah nak wat n3 baru.. hehe

Friday, January 21, 2011 4:15:00 PM

mana akak sebagai model iklan gam ni skali?

;)

Friday, January 21, 2011 4:41:00 PM

tumit kasut dah tercabut?... buang je la... ;p

hehehe... jgn mara... jom McD ;p

Friday, January 21, 2011 5:36:00 PM

tak pernah jmpa pun gam ni

Friday, January 21, 2011 7:16:00 PM

selalu guna utk cantumkan bahagian robot yg terpatah jer

Friday, January 21, 2011 7:32:00 PM

takpnh lagi jumpa gam 3 saat nih :)

Friday, January 21, 2011 8:46:00 PM

boleh ar beli byk sgt kasut yg menunjukkan tnda nk kna buang:p

Post a Comment