Monday, January 24, 2011

Aneh...Rita Tak Hadir Pun Jadi Tanda Tanya???Siap Ada Orang Google Lagi Tau


salam semua...selamat sore..
dah makan???belum???kalu belum sok aku belanja...sok kan gaji...huhuhu...
ok ok...cam biasa, bila online memalam gini, perkara pertama yang aku wat, buka blog, buka nuffnang...nengok kata kekunci yang leh orang sampai ke blog aku...
sekali nengok...eh persal hit banyak sal rita ni...aneh....
ce nengok ce nengok kat gambarajah dibawah ni...
yang aku buh dalam bulatan tu...
ada 5 kata carian yang merujuk kepada rita rudaini itu...eh eh...biar benar ni...


so tuk tahu sejauh mana kebenaran kata kekunci yang dicari...sajelah aku try gugel kat sana guna kata kekunci yang terdapat kat nuff aku tu...
meh nengok hasilnya...
ni kata kekunci pertama...seperti yang kata atas tu...aku tiru bulat2 ni...
owhh, blog aku memang tersenarai..tapi ditangga yang ke 5...ok ok...

pastu aku try yang kedua plak...cam ayat dibawah ni..
eh, jugak tersenarai...di ranking yang kedua tuu...wahhh...
tak sesia aku guna keywords yang betul kalu citer panas orang dok gugel ni...hehehe...

diteruskan pula dengan kekunci yang ketiga...
eh ada jugak....kali ni berada di no yang ketiga...
wahh, orang kita benar2 mengambil berat ni...
ini sudah bagus...hehehe...eh jap, amik berat ke amik tahu...
ke bz bodi dengan lebih tepat...:p

owhh, kata kekunci yang ni paling  panjang weii...sapelah yang taip sebegini panjang...hehehe...
baik ngaku cepat...cepat...aku nak kasi adiah ni...:p
dan dengan kata kekunci yang panjang gini...blog aku tak semena mena berada di ranking pertama carian...
hahaha...penat jek korang taip pepanjang tauuu....

dan kata kekunci yang last ni aku jadi bingung ye...naper 2 sekali nama blog aku tersenarai kan enjin carian...
aneh aneh....

tapi yang lagi aneh...eh eh...rita tak p majlis kawin kembar somi dia pun jadi isu ke...ishh korang ni, kura kura dalam perahu..pura pura tak amik tahu lak...hehehe...
notadijariku: rita kan ngandung...tu tak pat hadir tu...maafkanlah dia...so alasan dia tu kan logikal....leh terima dek akal...

7 comments

Monday, January 24, 2011 9:02:00 PM

ni dia cik mot,rajin benar post kat syoknyerblogging..heheee
tajuk panas,mesti org laju nak serbu..hehee
slm knal sis,folow kat sni^^

Monday, January 24, 2011 9:57:00 PM

awak....saya tag awak dalam satu peraduan..errr

http://adybudika.blogspot.com/2011/01/blog-saya-nak-domain.html

Monday, January 24, 2011 9:58:00 PM

tajuk tgh hot..tu ramai yg search tu

Monday, January 24, 2011 10:39:00 PM

heheheh..kelako...bila dh jd public figure..hal2 cam nipon se malaysia nk tau

Monday, January 24, 2011 10:46:00 PM

ish ish..masih hangat lagi kisah perkahwinan diaorang ni. kat blog sya pun keywords ttg diaorang paling popular

Tuesday, January 25, 2011 12:42:00 AM

terbaik akak jadi mamarazi... hohohoo

Tuesday, January 25, 2011 9:58:00 AM

hahahaa..sume2 tu kepochi namanye

Post a Comment