Wednesday, January 26, 2011

Ari Tu, Aku Pernah Marahkan ANON Yang Suka Buat Onar Kat Blog...Rupanya ANON Pun Ada Blog Apa...


hehehe...sejak aku join forum SB ni ramai blogger yang aku kenal...dan yang paling best, ramah tamah jek derang semua ni di alam maya...i loikee...salah satu cara nak kenalkan blog memasing...dan nak menambah ilmu blogging ni...paling best cekgu tutor aku selama ni pun ada kat sana...saper lagi kalu bukan bro nescafe ais itu...sebab apa aku kata tutor, aku banyak ceduk ilmu cara nak cantikkan blog kat blog beliau la...hahaha...kantoikan diri sediri ni...jangan beritahu dia ye...:p

tapi kan, dalam pada tu, aku tertarik ngan blog INI...dalam hati dok kata...eh anon pun ada blog....selama ni marah² ngan anon...pengecut la, itu la, ini la...tapi rupanya anon nan saorang ni ada blog rupanya...tak caya??..ce korang klik link di atas tu...perghh....jeles giler aku ngan anon ni, blog dia siap guna domain sendiri tau...tak cam blog aku...blogspot jek...huhuhu...

dan daripada cerita ini, aku sedar...yang tak semestinya anon tu jaat...sesetengah jek...ada yang baik..dan ada yang ada blog...yang jaat tu, anon yang suka kondem blog orang lain...tapi tak mampu nak punya blog sendiri...hehehe...

cantik jek header blog ANON ni...jeles ar gini...

notadijariku:
jangan tanya aku ni PAK Anon ke atau MAK Anon...aku pun baru nak berkenalan ni...hahaha...

22 comments

Wednesday, January 26, 2011 1:37:00 PM

hikhik, menarik....

Wednesday, January 26, 2011 1:44:00 PM

hihihi..
penuh misteri.. nok g tgk jap

Wednesday, January 26, 2011 1:45:00 PM

unik! ^_^

Wednesday, January 26, 2011 1:58:00 PM

hihi..

Wednesday, January 26, 2011 2:12:00 PM

eh, ada orang tulis pasala anon la kat sini! huhu..thanx cikMot hehe

Wednesday, January 26, 2011 2:19:00 PM

ihihhih...wht u give u get back..leh komen cmni x?kekek..sapa sangka buah cempedak jd nangka kan!

Wednesday, January 26, 2011 2:21:00 PM

mak enon ade ? ;p

Wednesday, January 26, 2011 2:38:00 PM

anon kanns.. ahaks

Wednesday, January 26, 2011 3:00:00 PM

merayau cni dan...

follow u :)

Wednesday, January 26, 2011 3:02:00 PM

meh cantikkan blog aku. kasi dia ringan sket..

Wednesday, January 26, 2011 3:05:00 PM

promote kawan mode nampak nye...hahaha

Wednesday, January 26, 2011 3:22:00 PM

Untungnya Anon dpt promote dari cik mot.

Blog aku ko tak nak promote ker?...ekekeke...

Wednesday, January 26, 2011 3:40:00 PM

Anon tu adakah kekal anon di blog sendiri?? Kena terjah nie.. heheheh

Wednesday, January 26, 2011 3:40:00 PM

salam cik mot..
forum SB tu ape ehh..sy pun nk kenal2 gak laa..

Wednesday, January 26, 2011 3:54:00 PM

anon pon ada blog..ye la jgn disgka air yg tenang tiada buaya..ke situ plak ai..hehe

Wednesday, January 26, 2011 4:00:00 PM

nak terjah blog anon gak..

kita bila lak nak jumpa ni ..
tp kan kty ni pemalus ..

Wednesday, January 26, 2011 4:03:00 PM

nk g terjah jugak la...

Wednesday, January 26, 2011 4:21:00 PM

jalan2 kat anon jap...

Wednesday, January 26, 2011 4:53:00 PM

aku suspek dia pak anon
sbb dia pakai suit

Wednesday, January 26, 2011 6:45:00 PM

lawa header anon tu :)

me dtg click ur HB :)

nak mintak tlg vote kalau sudi. tq in advance yer
tlg vote utk MZ!

Wednesday, January 26, 2011 11:46:00 PM

hehe.. kreatif btul..

Thursday, January 27, 2011 2:24:00 AM

@lovelywa

http://syoknyerblogging.com/member.php?action=register&referrer=3

Post a Comment