Thursday, January 6, 2011

Bertudung Tapi Berbogel...Gitu Ke Maksudnya???


ok memula petang² gini meh jamu mata dengan dua gambar ni ok...

gambar sumber dari Oh!Media...


ok, pepagi tadi aku ada terbaca kat blog dak opis aku NI...dia tengah meroyan sebab idola dia si fatin liyana dikutuk haibat...sabar naz sabar.....hehehe....isunya mudah jek, sal fesyen pemakaian shawl zaman sekarang...memula aku tak paham sangat la...tapi bila ke blog satu lagi tu, barulah aku faham citernya...

kalu korang pun nak tahu pe citer benarnya korang p ke BLOG  ni...dah baca kat blog ni barulah aku paham dari apa yang beliau nak sampaikan...siap wat pesanan lagi tu...Nak pakai skinny, legging boleh, tapi jalan jangan KENGKANG... walaweii...komen dia ada 300 lebih tu...kata dak opis aku lagi, sebelm gambar tu, dia buh gambar fatin liyana tu ha...kiranya cam dia nak hentam la si fatin tu...tah la weii...tak paham aku motip dia utarakan hal ni...tapi aku syak, dia sakit mata la kut bila nengok fesyen jenis bertudung tapi berbogel gini...maybe hidung dia dah senak...hehehe....

pepun, aku nak cakap cuma satu jek...fesyen dalam bertudung tu tak salah, selagi ianya tak memudaratkan kita...tapi tulah, cara pemakaiannya ATAU cara orang memanipulasikannya tu sama ada salah atau betul...so sendiri kena ingat la kan...kat blog tu pun ada kata yang better ana rafali bla bla bla...berbaju kurung tapi free hair dari cam ramai skang sibuk nak ikut fesyen yuna...adehh...sungguh aku tak paham...

so kalu korang nak paham, baca ar sendiri ek...

ok BABAIIII....

19 comments

Thursday, January 06, 2011 1:56:00 PM

tak faham ngan org macam nie.. saje cari kontroversi murahan..

Thursday, January 06, 2011 1:57:00 PM

gambar yang first tu da penah tgk da..tp 2nd tu tak penah lagi..tp ramai nih kt tmpt keja ni berlambak budak2 masuk bengkel tayang2 gtu...

Thursday, January 06, 2011 2:05:00 PM

huhu tak berhagak hehe

neway.. mang panas pUn mY IDOL dikUtuk2...tak sUke..menchik2..hehe

Thursday, January 06, 2011 2:10:00 PM

ayak! yang gambar kedua tu paling x senonoh tu.. x yah pakai tudung lg baguih kan? malu kat org bertudung je.. adeh lah!

Thursday, January 06, 2011 2:10:00 PM

hmmmm dasat fesen tudung skrg.. aritu tgk kt karnival pengantin... ngango sy tgk dak2 yg dtg tu nye fesen..

Thursday, January 06, 2011 2:11:00 PM

walawei...cun arr pic 2nd tu.. i like.hahaha
mengong!!

Thursday, January 06, 2011 2:16:00 PM

Heh.. tak baper nak paham lar pulak.. sat nak pi selak blog tu.. :D

Thursday, January 06, 2011 2:19:00 PM

huhu...
yg tang pengantin tu penah tgk...
tp tang 1 lg gambar tu blom penah tgk...
cam jantan jek tu kak..huhu

Thursday, January 06, 2011 2:25:00 PM

gamba ke2 tu mmg tak bleh blahh laaa..agak2 korang sanggup tak gi tego bile nampak montot tersentil camtuh?? aku igt nk soh anak laki aku gi tego jek..muahaha kasi malu sket itu worang..

Thursday, January 06, 2011 2:29:00 PM

wargh dasat giler...dia nyer komen komen...eceli ader tol nyer gak yg dia cakap tu...kan

Thursday, January 06, 2011 2:36:00 PM

aku dah baca pepagi tadi ...
aku mls nk komen ...menyakitkan hati je ...

bkn nk bekap sesape ... pakai tudung tu bagus ..dr langsung tak pakai tudung tp biar dgn cara yg betul...

Thursday, January 06, 2011 2:38:00 PM

gile wei
dah nampak lurah sembilu tu
klw bj nikah gitu
seksi2
sure tok kadi saun

Thursday, January 06, 2011 2:41:00 PM

aduhh..malu betoi, bontot tu yg tak tahan..

Thursday, January 06, 2011 3:13:00 PM

dh la dlm masjid.. time nikah plok tu.. biasanya org akan pakai bju alas y lgan pnjang tu kalo baju2 jenis pakai korset ni..

pic no 2 ni pernah ada dlm blog lya thn lps.. hhehehe

Thursday, January 06, 2011 3:59:00 PM

letak bunga api bola kat celah tu...

..........harus serik gamaknya kot..........

Thursday, January 06, 2011 4:09:00 PM

gambar kedua tu aku memula tengok gak apa yg tak eloknya.. sekali pandang kat kusi.. apa kegilaan orang skang ni.. aku nak cadangkan tak yah kai suar terus... elok angin masuk... hahahahahaha

Thursday, January 06, 2011 4:21:00 PM

eh jap..sape fatin liyana tu weh?hahaha

Thursday, January 06, 2011 4:48:00 PM

Aku ada gak dpt email gambo² nih...giler ah fesyen skang.

Thursday, January 06, 2011 7:40:00 PM

Kok ye pun jgn lah pakai bra color hitam. Rabun color ke?

Post a Comment