Wednesday, January 5, 2011

Bila Malam Datang Menyinggah


owhh...dah malam pung...skang barulah ada kesempatan dan masa nak BmW umah kengkawan lain yang terdapat kat dashboard aku ni...melawat blog yang aku follow terutamanya...hehehe...ekseli ari ni aku mc sebab anak bujang demam panas...pepagi tadi bawa p klinik amik ubat bagai..sekali suhu badan dia 38 darjah celcious...ishh...agak tinggi bagi budak umur setahun lebih lum cukup dua tahun ni...agak riso disitu...so kena masuk obat ikut montot...skang dok melepek jek dak irfan ni...adohaii....aku nengok pun sedih....ni pun bagi dia nengok cd sementara dok nak melayan mata....

dan malam ni barulah dapat terjah sana sini dengan tenang...tinggalkan jejak seme...tapi kan...siyes la aku nak bitau...dah lama nak bitau...dulu aku pernah bitau...tapi tulah, maybe tak penting...tapi skang nak bitau lagi...pada kengkawan lain...aku MINTA TOLONG sesangat...yang ada verification code tu bila nak komen tu, pe kata off jek menda alah tu...siyes, kekadang line aku ni bukan betul sangat..selagi selalu terjadi bila mana tengah syok nak komen dengan bernas ni, tetiba hang...arghh...mencik mencik...pe kata p kat setting, pastu p kat bahagian COMMENT..kendian kat situ cari menda ni...

ha pastu klik No laju2...kan senang tu...orang datang komen pun senang hati....
 pastu se lagi guna komen format po-up window kalu nak visitor korang dok lama kat blog korang....
eh itu akulah tu...aku jenis yang nak senang keje jek...baru ar bleh berblogging dengan senang hati...aku tak paksa k...blog korang kang...pepandai aku jek...bukan per, kadang kalu blog yang susah nak komen bagai, buat orang kecik ati...nak komen pun terbantut...hehehe...

aku ni kadang sesiang takde masa gak nak balas komen...ada pun aku kumpul banyak2, aku balas dalam sekali jawab jek...senang...kan aku dah kata aku ni nak keje senang jek...kan kan...
pepagi tadi plak, tah apa kes tah aku p cash out nuffnang aku yang tak seberapa tu...jadilah...saje nak nengok tahun baru ni baper amaun yang aku leh kumpul di blog kerdil aku ni kan...idoklah beribu ye, hanya adalah tuk wat spend p makang hangin...hehehe...

klah, entry karutan aku pada malam ni...panjang lagi kang, muntah ijo korang nak baca...
aku tau, tak ramai yang suka baca entry pepanjang kan..lebih suka nengok gambar...hehehe...

notadijariku: ya Allah ya tuhanku...sembuhkanlah anak bujangku dari demam ini...moga dia kembali ceria seperti selalu...sedih omak haihhh....

9 comments

Wednesday, January 05, 2011 9:10:00 PM

oohhh mesti hati gundah gulana bila anak x sihat kan.. semoga anak bujang tu cepat sembuh ye..

errr, dh send email td..hehe..

Wednesday, January 05, 2011 9:45:00 PM

haaaaaaa semua akak dah buat yg adik cadangkan tuuu
ps : hooo syok dgr tuuu camner nak santek kan blog akak tuuu :))

Wednesday, January 05, 2011 9:58:00 PM

@Mama Hanim
mekasih kak...harap gitulah...skang dah tido pun dia...sedih ar bila nengok anak yang aktif tetiba jadi pasif gini...huwaaa....

@ieda
saya bleh jek kak...bukan susah pun nak cantikkan blog...kalu takat yang basic cam blog saya ni, senang jek pung..saya bleh tolong...hehehe.janji kemas sudah...weeeee...

Wednesday, January 05, 2011 9:59:00 PM

hope anak2 cepat sihat...

mmgsusah comment yang ada verification tu..tak friendly

Wednesday, January 05, 2011 10:06:00 PM

@@e_da
hehehe...dan sangat menyusahkan...cam ada emas jek dalam tuuu...hehehe

Wednesday, January 05, 2011 10:20:00 PM

huhu...sy nyer xde kan kak izan? hero sy muntah byk kali rini...sian dia...

Wednesday, January 05, 2011 11:02:00 PM

dik .. akak bab nak godey2 nie sungguh x pandai .. kalau org btahu cara2nya atau buatkan ok lah .. huhuhu nak buat sendiri nie .. cam adik cakap huru hara nanti :)

ok akak add ym adik nanti kita soksek2 dlm ym lak erkkk :)

Thursday, January 06, 2011 7:27:00 AM

comel jer irfan bila cakap babai kat aku semlm.. geram tengok anak ko zan. tapi seriyes, tak rupa demam pun.. masih ceria ikut ibu amik karipap naik kereta yek.. :)

Thursday, January 06, 2011 9:28:00 AM

akak nak BW dari umah pun tak boleh, pc biol. gerammm sgtttt

Post a Comment